Flag

Orange Cyberdefense

Branche
IT Consulting
Locatie
Utrecht
Aantal medewerkers
 
160
Website

Orangecyberdefense.com/nl/

Orange-Cybe
Orange-Cyberdefense

Over deze organisatie

Orange Cyberdefense is de deskundige cybersecurity businessunit van Orange Group en biedt managed security, detectie en respons diensten. Als dé beveiligingsprovider van Europa streven ze ernaar de vrijheid te beschermen en een veiligere digitale samenleving op te bouwen.

Mark-Jenster

"Met mijn achtergrond als beroepsmilitair geloof ik dat je met een goed functionerend team veel meer toegevoegde waarde levert. Vanuit deze filosofie hebben we deelgenomen aan het onderzoek van GPtW. Door continue feedback aan elkaar te vragen kunnen we onze ambitie waarmaken."

Mark Jenster
91%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
84%
Verbondenheid tussen collega's onderling, iedereen kan zichzelf zijn en mensen helpen elkaar.
84%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
78%
Een gevoel van trots op de bijdrage van het eigen werk en de betekenis dat het heeft
Orange-Cyberdefense

Great Place to Work over

Orange Cyberdefense (voorheen SecureLink) is getoetst op de Great Place To Work criteria waarbij de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie is gemeten. Voor de tweede keer is Orange Cyberdefense Great Place To Work Certified!

De medewerkers scoren Orange Cyberdefense het hoogst op de onderlinge verbondenheid en plezier met elkaar. Dit blijkt onder andere uit de stelling 'Ik kan hier mezelf zijn' (90%). 

 

"De fysieke en virtuele deur staat echt altijd open. Er is geen drempel om op het management af te stappen. Veel bedrijven zeggen dat het zo is, maar hier is het écht zo. Ik WhatsApp met de General Manager, Mark, en heb echt het gevoel dat ik bij iedereen aan kan kloppen."

Paulien Maassen

Werken bij

Wanneer je bij ons begint, kan je er van uit gaan dat jij op je plek zult voelen. Orange Cyberdefense kenmerkt zich door de korte lijnen, flexibele werkplekken en deuren die altijd open staan. Op je eerste werkdag word je opgevangen door HR en je manager. Samen maken we een tour door ons kantoor en stellen we je voor aan de verschillende afdelingen en je nieuwe collega’s.  Het is misschien lastig om alle namen meteen te onthouden, maar dit komt snel aangezien je al gauw met verschillende collega’s te maken krijgt. Gebeurt dit niet tijdens de infosessies die gegeven worden door de managers van alle afdelingen, dan wel tijdens de gezamenlijke lunch of de vrijdagmiddagborrel waar ook je collega’s van de partij zijn.

Nu denk je misschien, infosessies, wat moet ik mij daar bij voorstellen? Dit zijn presentaties van een halfuur tot een uur waarbij onze leidinggevenden en collega’s meer vertellen over de inhoud van de afdeling en welk onderdeel zij zijn in de Orange Cyberdefense dienstverlening. Het doel van de infosessies is om jou meer kennis te geven over hoe de afdelingen eruit zien, hoe deze onderling met elkaar samenwerken en wat er bij jouw functie komt kijken.

Verder houden jij en je leidinggevende nauw contact. Heb je vragen of ideeën? Schroom dan vooral niet om ze te delen! Na een aantal weken heb jij de oranje Cyberdefense bril op en zijn we uiterst nieuwsgierig naar hoe jij het ervaart als nieuwe Cyberdefender. Met jouw feedback worden wij namelijk better together!

Wil je meer weten? Bekijk de vacatures

Contactpersoon
Alex Kremers
HR Advisor

E-Mail: jobs@nl.orangecyberdefense.com

Media