Flag

Synechron

Branche

Advies/Consultancy/Financiële dienstverlening

Locatie

Amsterdam

Opgericht in

2001

Aantal medewerkers

102

Website

Synechron.com

Synechron-Logo-1
Synechron-Great-Place-To-Work-Certified-1

Over deze organisatie

Met een hoofdkantoor in New York en 22 kantoren wereldwijd bedient Synechron financiële dienstverleners over de gehele wereld met het versnellen van hun digitale transformatie. Synechron levert op een unieke wijze een end-to-end dienstverlening, door de combinatie van digital, consulting- en technologie services. Wij zijn specialisten in Banking, Capital Markets, Asset Management en Verzekeringen, en in innovatieve technologieën zoals AI, Blockchain en Data Science. Dit heeft bijgedragen in de groei naar $ 800+ miljoen in jaarlijkse omzet en meer dan 13.000 medewerkers wereldwijd. We blijven continu investeren in onderzoek en ontwikkeling, waaronder in de ontwikkeling van Accelerator Programma’s (prototypes van toegepaste oplossingen) vanuit onze Financial Innovation Labs (FinLabs). Onze collega’s zijn expert in hun vakgebied met uitgebreide domeinkennis, en delen een innovatieve mindset en Agile werkwijze. Wij realiseren verandering en innovatie in het hart van financiële instellingen door samen te werken in teams met onze klanten en onze partners. In Nederlands zijn wij gevestigd in Amsterdam Zuidoost en werken meer dan 100 mensen.

Radia-Elbariri-Synechron-Great-Place-To-Work-1

"During the years I’ve worked for several organizations and I can sincerely say that this is an organization where I don’t experience any hierarchy. This says so much about the environment where we work in and the people we work with. We do not only work and play hard, but also care a lot about each other. The dynamic and the atmosphere makes Synechron for me the greatest place to work."

Radia Elbariri
Office manager
92%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
91%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
91%
Verbondenheid tussen collega's onderling, iedereen kan zichzelf zijn en mensen helpen elkaar.
86%
Ondersteuning in professionele en persoonlijke ontwikkeling én het tonen van waardering
Synechron-Great-Place-To-Work-Certified-2

Great Place to Work over

Synechron is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Synechron gecertificeerd. 

Bij Synechron scoren de medewerkers het hoogst op de onderlinge verbondenheid en plezier met elkaar. Zo scoort de stelling ‘Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt ' 94%.

JarnoDroog-groot-metstropdas

“Als jij op zoek bent naar een steile leercurve en graag wilt investeren in je persoonlijke ontwikkeling in een internationale innovatieve omgeving, dan zit je bij Synechron goed.”

Jarno Droog
Senior Director

Werken bij

Een echte ‘Synechronite’ wordt gedefinieerd door ons ‘Employee 2020-initiatief’. Dit initiatief richt zich op vijf waardes: ambitie, innovatie, empowerment, verantwoordelijkheid en gedrevenheid voor excellentie. Onze werknemers onderscheiden zich met deze eigenschappen van andere bedrijven. We geloven niet alleen dat mensen met deze waarden ons kunnen helpen groeien als organisatie, maar we zijn er ook van overtuigd dat we hen de juiste werkomgeving kunnen bieden.

Ons sollicitatieproces is, naast het vinden van een match op basis van competenties, specifiek ontworpen om een match te vinden op basis van onze culturele waarden. We willen ervoor zorgen dat de kandidaat een volledig beeld krijgt van Synechron en dat wij een goed beeld kunnen vormen van de kandidaat. Daarom bestaat ons selectieproces uit drie sollicitatiegesprekken en een assessment:

 • 1e gesprek
  Wie ben jij & wie zijn wij? Het doel van dit gesprek is het in kaart brengen van de verwachtingen tussen de kandidaat en de organisatie. 
 • Assessment
  Als het eerste gesprek voor zowel Synechron als de kandidaat positief is verlopen, wordt de kandidaat uitgenodigd voor een online assessment. Deze beoordeling bestaat uit een IQ- en een persoonlijkheidstest. De IQ-test heeft een selectief karakter, maar wijzen niet af op de resultaten van de persoonlijkheidstest. Deze resultaten worden gebruikt als handvat tijdens het tweede gesprek.
 • 2e gesprek
  Wie ben jij als persoon? Tijdens dit gesprek kijken we naar de match met onze bedrijfscultuur.
 • 3e gesprek
  Wie ben jij als professional? De derde- en laatste selectieve ronde is bedoeld om de toegevoegde waarde van de kandidaat voor de organisatie te testen.

Als alle rondes succesvol zijn voor zowel de kandidaat als voor Synechron, gaan we verder met het arbeidsvoorwaardengesprek en hopen we dat we snel een nieuwe ‘Synechronite’ kunnen verwelkomen!

Wij vinden het belangrijk dat (nieuwe) medewerkers zich snel thuis voelen binnen onze organisatie. Ons onboardingsproces is erop gericht om nieuwe medewerkers zo snel mogelijk wegwijs te maken binnen ons bedrijf. Voordat een nieuwe medewerker start, zorgt de Office Manager ervoor dat alle praktische zaken zijn geregeld. Op de eerste dag zorgen wij ervoor dat alles klaar staat, zodat de nieuwe medewerker een jump-start kan maken op de eerste werkdag! Vanaf het moment van tekenen zorgen wij ervoor dat de nieuwe medewerker zich welkom voelt. Het programma van de eerste weken staat vast, zodat de nieuwe medewerker het bedrijf en zijn/haar nieuwe collega’s leert kennen. Drie keer per jaar wordt een Onboarding Bootcamp evenement georganiseerd voor alle recent gestarte medewerkers. Dit evenement wordt georganiseerd zodat de nieuwe medewerkers Synechron leren kennen, maar ook zichzelf en de andere nieuwe medewerkers.

Enthousiast geworden? Bekijk de vacatures bij Synechron op de vacaturepagina.

Merel-Nettekoven-Synechron-Great-Place-To-Work-Certified

Contactpersoon
Merel Nettekoven
Recruiter

Media