Flag

Viisi

Branche

Banken/Financiële dienstverlening

Locatie

Landelijk (hoofdkantoor Amsterdam)

Opgericht in

2010

Aantal medewerkers

61

Website

viisi.nl/over-viisi/

logo_viisi_algemeen_01-1
Viisi_Great Place to Work Certified 2022-1

Over deze organisatie

Viisi is een snelgroeiende hypotheekadviesketen en begeleidt met name young professionals, starters en expats bij de aankoop van een woning. Dat doen ze met een helder doel: om de financiële wereld veel beter, duurzamer en meer langetermijngericht te maken. Samen én met jou: ze creëren een werkomgeving waarin iedereen zijn of haar ‘persoonlijke why’ kan verwezenlijken. Viisi beslaat 30 verschillende vestigingen door heel Nederland en bestaat daarnaast volledig uit zelforganiserende teams.

Previshka-Bisnathsingh_Viisi-Great-Place-to-Work-Certified-1
“Na mijn academische studies startte ik aan verschillende nieuwe uitdagingen, maar voelde ik mij steeds niet op mijn plek omdat ik op zoek was naar meer. Ik zocht naar mezelf, naar een purpose, een doel waarmee ik waarde zou kunnen creëren én tegelijkertijd zou kunnen zien wat het resultaat is van mijn eigen effort. Bij Viisi vond ik dat. Door het werken met Holacracy is Viisi een toegankelijke organisatie waar er veel ruimte is voor zelfontwikkeling, verantwoordelijkheid, assertiviteit, initiatief en om ‘gewoon’ jezelf te zijn. De mogelijkheden zijn onbegrensd, eigen inbreng wordt gewaardeerd én gestimuleerd."

Previshka Bisnathsingh
100%
De bijdrage aan de gemeenschap en de grote verantwoordelijkheid die je krijgt geeft me een goed gevoel
100%
Een gevoel van trots op de prestaties van het team
100%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
100%
Medewerkers worden betrokken bij beslissingen en gevraagd om feedback
Viisi-teamfoto-Great-Place-to-Work-Certified

Great Place to Work Certified

Viisi is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Viisi, voor het zevende jaar op rij, gecertificeerd. 

Bij Viisi scoren de medewerkers het hoogst op Kameraadschap (100%). Zo scoren onder andere deze stellingen: ‘Ik kan hier mezelf zijn' en 'Mensen hier geven om elkaar' 100%.

Lees meer
Fedor-de-Vries_Viisi-Great-Place-to-Work-Certified

“Ik kan mij niet voorstellen dat er veel ondernemingen zijn, waarbij er zo vertrouwd wordt op de input vanuit de teams zelf. Voor mij vergroot dit de betrokkenheid enorm en voel ik juist extra verantwoordelijkheid om in het belang van Viisi te handelen.”

Fedor de Vries

Werken bij Viisi

Als nieuwe Viisionair start je in ons onboarding-programma, waarin je wordt ondergedompeld in de werkzaamheden van de Viisi-teams. Van klantsupport (onze Happiness Factory), tot digital marketing en development, tot hypotheekacceptatie (Smooth Operations) en ons adviseursteam (Realising Dreams).

Je leert zo snel hoe onze organisatie werkt, wat onze dienstverlening inhoudt en wie onze klanten zijn. Bovendien leer je op deze manier veel nieuwe collega’s kennen en krijg je begrip voor elkaars werk.

Tussendoor doe je mee aan onze Culture Days, waarin we je met een aantal andere nieuwe collega's onboarden in hoe we de wereld zien, wat we belangrijk vinden en hoe we met elkaar impact kunnen maken.

Klik hier om alle Viisionairs te leren kennen.

Esmee_Viisi-Great-Place-to-Work-Certified

Contactpersoon
Esmee Zijp
Bekijk haar persoonlijke pagina