Viisi » Great Place to Work Nederland

Viisi

Branche
Banken/Financiële dienstverlening
Locatie:
Amsterdam
Opgericht in
2010
Aantal medewerkers
32
             
Over deze organisatie
Viisi geeft onafhankelijk hypotheekadvies aan hogeropgeleiden en begeleidt met name young professionals en starters bij de aankoop van een woning. Dat doen ze met een helder doel: om de financiële wereld veel beter, duurzamer en meer langetermijngericht te maken. Samen én met jou: ze creëren een werkomgeving waarin iedereen zijn of haar eigen dromen en ‘persoonlijke why’ kan verwezenlijken. Viisi beslaat 16 verschillende vestigingen in Nederland en bestaat daarnaast volledig uit zelfsturende teams.

"Onze cultuur betekent veel voor me. Het is ook de reden dat ik graag bij Viisi wilde werken. Medewerkers staan op één en dat voel je. Ik weet dat ik goed bij iedereen terecht kan, ook als er persoonlijke dingen spelen. Het zijn niet alleen maar collega’s, er staan altijd mensen voor je klaar en andersom natuurlijk. Dat voelt binnen Viisi eigenlijk vanzelfsprekend, maar dat is het zeker niet binnen elk bedrijf."
Myrthe
100 %
Medewerkers voelen zich een team of familie, onder andere door het vieren van speciale gelegenheden

100 %
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken

99 %
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers

99 %
Verbondenheid tussen collega's onderling, iedereen kan zichzelf zijn en mensen helpen elkaar

Great Place to Work over

Wil je veel verantwoordelijkheid dragen en zelfstandig kunnen werken? Dat wordt bij Viisi prima voor je geregeld. Bij deze hypotheekadviseur voor academici werken mensen op basis van zelfsturing, ‘holacracy’ noemen ze dat. Wat dat voor jou betekent? Geen managers en geen functieprofielen. Als medewerker van deze organisatie ben je dus tegelijkertijd ondernemer. Viisi wordt door haar medewerkers omschreven als een warme en hechte club waarbinnen veel leuke activiteiten worden georganiseerd. En dat zorgt voor betrokkenheid: niet alleen ten aanzien van het werk, maar ook tussen collega’s onderling.

In één oogopslag

Leeftijd van medewerkers

Dienstjaren bij de organisatieGeslacht

Fulltime / Parttime"Viisionairs hebben een bovengemiddeld verantwoordelijkheidsgevoel. Dat zit er gewoon bij iedereen in. En dat voel je iedere dag aan hoe mensen hier rondlopen. Net dat stapje extra zetten voor elkaar en ook voor de klant."
Marc-Peter Pijper

Werken bij

De eerste drie maanden draai je full time mee in alle teams die direct te maken hebben met het hypotheekadvies traject. Van klantsupport (onze Customer Happiness Factory), tot marketing (Growth), tot hypotheekacceptatie (Smooth Operations) en ons adviseursteam (Realising Dreams). Tussendoor doe je mee aan onze Culture Days, waarin we je met een aantal andere nieuwe collega's onboarden in hoe we de wereld zien, wat we belangrijk vinden, hoe we met elkaar impact kunnen maken.

Klik hier om alle Viisionairs te leren kennen.


Ben je benieuwd naar de vacatures bij Viisi? Ga naar hun vacaturepagina. 

Contactpersoon
Esmee Zijp


Follow Viisi

020 260 06 94
© Great Place to Work® Institute. All Rights Reserved.
made with by CIC