Flag

Assess

 

Check of jouw organisatie voldoet aan de Great Place to Work criteria

Wat houdt het Assess pakket in? 

Met het Assess pakket check je met het Trust Index™ medewerkersonderzoek of jouw organisatie voldoet aan de Great Place to Work criteria.
vragenlijst organisatiecultuur_Trust

Great Place to Work certificering

Ontdek of jouw organisatie hoog genoeg scoort op de Trust Index om gecertificeerd te worden als Great Place to Work. 

vragenlijst organisatiecultuur_Values

Resultaten op organisatieniveau

Met dit pakket krijg je enkel inzicht in de resultaten op organisatieniveau en niet op afdeling- en of teamniveau.

vragenlijst organisatiecultuur_Orginsational Culture Questionnaire

5 hoogst en laagst scorende stellingen

Hiermee krijg je een eerste indruk van waar jouw organisatie hoog of laag op scoort. 

avisi logo - Whiteout

 

“Assess is een toegankelijke manier om te starten met onderzoek naar en verbetering van goed werkgeverschap. Met Assess kun je klein beginnen, wennen aan het uitvragen van feedback over de typische Great Place to Work-thema’s en heb je voldoende tijd om er opvolging aan te geven. Cultuur is de basis van alles. Een mooie missie, stevige strategie en heldere doelen slagen enkel en alleen als ze worden gedragen door een sterke en fijne cultuur. Die cultuur meetbaar en tastbaar maken, zodat je er ook daadwerkelijk aan kunt bouwen, dat is waarom je Great Place to Work moet inzetten”

McCoy & Partners - Whiteout

 

“We hebben het traject heel positief ervaren. De technische kant, de tooling, het online dashboard werkt allemaal goed. Ook de ondersteuning vanuit Great Place To Work is goed en professioneel, zowel aan de voorkant als de follow-up.”

Solid Professionals - Whiteout

 

“Het is een bewijs van een onafhankelijke partij dat we niet alleen pretenderen een goede werkgever te zijn. Het is ook echt zo, want onze medewerkers zeggen het. Ook bij het werven van nieuwe collega’s is dit erg fijn om te benoemen. Intern heeft het ervoor gezorgd dat er een plek is om je stem te laten horen”

ALD_Automotive_logo - Whiteout

 

“In het verleden werd jaarlijks bij ons de medewerkerstevredenheid gemeten, maar met het onderzoek van Great Place to Work wordt vanuit een breder perspectief gekeken, iets wat ons erg aansprak.  Deelname aan het onderzoek houdt ons scherp in onze doelstellingen om talenten voor ALD Automotive te behouden en als aantrekkelijk werkgever gezien te worden door nieuwe (potentiële) medewerkers.”

Ontvang erkenning

Benieuwd of jouw organisatie voldoet aan de Great Place to Work criteria? Doe mee aan ons medewerkersonderzoek en ontdek of je gecertificeerd wordt als Great Place to Work.

Erkenning van een onafhankelijke partij

Het Assess pakket is de perfecte keuze voor organisaties die al enige tijd bezig zijn met (het verbeteren van) hun werkgeverschap en op zoek zijn naar erkenning van een onafhankelijke externe partij.

vragenlijst organisatiecultuur_Recognition from an Independent Party

Trust Index

Ontdek of jouw organisatie hoog genoeg scoort op de Trust Index om gecertificeerd te worden.
Met een score van 70% of hoger mogen jullie je een Great Place to Work noemen. Voldoet jouw organisatie aan deze lat? 

vragenlijst organisatiecultuur_The Trust Index

Inzicht in de respons

In de online rapportagetool vind je hoeveel medewerkers hebben meegedaan aan het onderzoek. Hiermee krijg je direct inzicht in een belangrijke pijler op het gebied van medewerkersbetrokkenheid.

vragenlijst organisatiecultuur_Insight into the Response

Aan de slag met de resultaten

Of je nu wel of niet de certificering behaalt, de Trust Index geeft altijd inzichten voor verbetering. Samen gaan we in gesprek over mogelijke acties die jullie direct kunnen uitvoeren.

Ook weten of jouw organisatie voldoet aan de objectieve internationale standaarden van goed werkgeverschap?

Great Place to Work heeft jarenlange ervaring met het onderzoeken en erkennen van goed werkgeverschap. Met behulp van medewerkersonderzoek krijgt jouw organisatie inzicht in hoe medewerkers jullie werkgeverschap ervaren. 

Benieuwd naar de verschillen tussen onze pakketten?

Wil je naast de belangrijkste bevindingen ook gedetailleerde resultaten van de vragenlijst over organisatiecultuur inzien? Of wil je graag je eigen vragen toevoegen aan het medewerkersonderzoek? 

Vergelijk onze pakketten en de bijbehorende investeringen om te zien welke het beste bij jouw situatie past:

Great Place To Work logo - Black

Ontvang de whitepaper ‘Goed Werkgeverschap

Goed werkgeverschap gaat verder dan het bieden van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. In organisaties die worden erkend voor hun goede werkgeverschap staan vertrouwen, plezier en trots voorop.

GPTW - Goed Werkgeverschap - 3D Cover
best_2021

Best Workplace 2021 Magazine

Lees verhalen van de beste werkgevers van dit moment.

Download het Best Workplaces magazine 2021