Flag

Great Place to Work® als werkgever


Bij Great Place to Work heb je niet zomaar een baan. Je maakt impact. Vanuit de volle focus op mensen help je organisaties bouwen aan vertrouwen. 

Welkom bij Great Place to Work

We zijn een bescheiden team (alleen in aantal hoor, nu 20 koppen sterk) wat onderdeel is van een groot internationaal netwerk, in een snel veranderende wereld en business.

Daardoor voel je dagelijks het verschil dat je maakt, heb je de kans om mee te groeien en ontzettend veel te leren. Je komt in een hecht team terecht met een sterke groeiambitie. We willen elke dag beter worden, maar staan ook stil bij onze successen. Het pakken van eigen initiatief en verantwoordelijkheid is een vanzelfsprekendheid.

Consultant
(32 tot 40 uur per week - per augustus 2022)

Als consultant help je organisaties en teams bij de ontwikkeling van een Great Place to Work cultuur die gebaseerd is op vertrouwen. Hierbij werk je in 3 expertise-gebieden: cultuur, leiderschap en people strategie. Elke dag adviseer je leiders en leidinggevenden over de inbedding, het proces en de opzet van het Great Place to Work-programma.

Bekijk de vacature

 

Customer Succes Manager
(32 tot 40 uur per week - in de toekomst)

Als Customer Success Manager ben jij hét gezicht voor onze deelnemende organisaties. Dagelijks begeleid en adviseer je (HR) directeuren & adviseurs over het succesvol maken van hun Great Place to Work traject. Goed om te weten: we zijn niet per direct op zoek naar een nieuwe Customer Success Manager. Om snel te kunnen schakelen wanneer dat later dit jaar wél zo is, gaan we graag nu alvast het gesprek met je aan.

 

Projectmanager
(32 tot 40 uur per week - per september 2022)

Als Projectmanager help je onze organisaties met het doorlopen van een succesvol traject. Je vindt het leuk om achter de schermen verschillende projecten tegelijk te draaien en hierin de verantwoordelijkheid te nemen. Jij begeleidt de onderzoekstrajecten en zorgt voor een gedegen voorbereiding, heldere communicatie en duidelijke opvolging. Goed om te weten: we zijn niet per direct op zoek naar een nieuwe Projectmanager. Om snel te kunnen schakelen wanneer dat later dit jaar wél zo is, gaan we graag nu alvast het gesprek met je aan.

Great Place to Work Team - Headshot_Jan van der Wegen

Employee experience bij Great Place to Work

Onze EX-specialist Jan vertelt:

"Bij Great Place to Work geloven we in het centraal zetten van mensen. Niet alleen bij de organisaties waarmee we werken, maar juist ook in ons eigen team. Alleen dan kun je als bedrijf duurzaam succesvol zijn. We geloven dat een zo optimaal mogelijke employee experience (de optelsom van alle ervaringen die iemand heeft met de organisatie) ook zorgt voor een topervaring van onze deelnemende organisaties. Zitten we zelf goed in ons vel? Dan komt dat ook onze klanten ten goede. 

Omdat voor ons de employee en customer experience van cruciaal belang zijn, hebben we dit een prominente plek gegeven in ons team in mijn rol als CX&EX Specialist. In deze rol probeer ik ervoor te zorgen dat onze mensen ons gedurende hun hele ‘leven’ bij Great Place to Work, ons ook ervaren als een échte great place to work. Ik ben je eerste aanspreekpunt in de oriëntatie- en sollicitatiefase, spreekt je regelmatig over jouw beleving als je eenmaal bij ons werkt en speel een rol wanneer je onze organisatie weer als ambassadeur verlaat."
Great Place To Work logo - Black

Lijkt Great Place to Work jou een mooie werkplek en wil je ook een bijdrage leveren aan het succes van onze klanten?

Laat wat van je horen! Stuur een e-mail of bel Jan op 06 11 18 61 85.