Menu

Meedoen aan de Trust Index

Je bent uitgenodigd om mee te doen aan het Trust Index-medewerkersonderzoek van Great Place To Work. Op deze pagina lees je meer over het onderzoek, ontdek je wat deelname voor jou oplevert en vind je antwoorden op veelgestelde vragen. 

Wat is de Trust Index?

De Trust Index is ons medewerkersonderzoek dat vertrouwen, trots en plezier in jouw organisatie meet. Het onderzoek brengt drie relaties in kaart, waarin jij als medewerker centraal staat. 

De Trust Index bestaat uit 60 stellingen, 2 open vragen, 5 demografische vragen en 3 meerkeuzevragen. Het is mogelijk dat jouw organisatie extra eigen vragen toevoegt aan het onderzoek. 

Bij een Trust Index-score van 70% of hoger is jouw organisatie Great Place To Work-Certified™. Dit certificaat is 100% gebaseerd op jouw stem en die van je collega’s.

GPTWNL-NinaVanVliet-165_websize

De Trust Index in minder dan 2 minuten

Liever kijken dan lezen? In deze korte video ontdek je wat de Trust Index is, hoe je kunt meedoen en wat het onderzoek voor jou oplevert.

Bekijk de video

Wat levert meedoen voor jou op?

Iedereen wil bij een great place to work werken. Een plek waar vertrouwen centraal staat en waar iedereen gezien, gehoord en gewaardeerd wordt, ongeacht wie je bent of wat je doet. 

Door mee te doen aan de Trust Index, help je jouw organisatie om een betere werkplek te worden. Het onderzoek geeft inzicht, legt blinde vlekken bloot en biedt concrete handvatten om samen aan de slag te gaan met de cultuur in jouw organisatie. Soms weet een organisatie namelijk niet wat er speelt of hoe ze dingen moeten aanpakken.

Jouw deelname aan de Trust Index betekent dat je zelf bijdraagt aan een betere werkomgeving waarin jij jezelf kan zijn, fouten mag maken en je volle potentieel wil inzetten.

Uiteindelijk heb je er dus zelf veel baat bij om het onderzoek open en eerlijk in te vullen en vervolgens een rol te spelen in de opvolging. 

GPTWNL-NinaVanVliet-158 kopie 2-1

Zo werkt meedoen aan het onderzoek

Veelgestelde vragen