Menu

Great Place To Work-Certified™

YaWorks

Great Place To Work™ Certified
Maart 2024 - Maart 2025
Best Medium Workplaces™ 2023
Positie 7
Great Place To Work™ Certified
Maart 2023 - Maart 2024

Over deze organisatie

YaWorks brengt visie, expertise en snelheid in de realisatie van digitale infrastructuur. Met een team van 200+ architecten en topspecialisten op het gebied van Cloud, Netwerken en Datacenters, transformeren we het fundament onder iedere IT-strategie naar een moderne digitale infrastructuur.

David Lunel, Intermediate Specialist
“YaWorks is een professionele club, met nog steeds een bijzonder hoog gehalte aan flexibiliteit en persoonlijke aandacht voor elkaar. Als medewerker geniet je gewoon van alle voordelen en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.”
Bart Deuss, Directeur
“Een goede werkplek is niet alleen een prettige werkplek en goede arbeidsvoorwaarden, maar ook een plek om jezelf te zijn, samen te lachen, gezien en gehoord te worden, en te groeien, want werken neemt teveel tijd in beslag om het niet ontzettend naar je zin te hebben!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij YaWorks

Werken bij YaWorks is serious fun. Deze kernwaarde wordt ook direct duidelijk als je start bij YaWorks. Naast de gebruikelijke zaken als een gepersonaliseerd inwerkschema en kennismaking met het bedrijf ontvang je alle materialen die je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen. Denk hierbij aan een auto, een HP of Apple laptop, telefoon en toebehoren. Daarnaast ontvang je een welkomstpakket met hierin allerlei handige gadgets die werken leuker maken.

En dan begint het pas, want zodra je gestart bent word je uitgenodigd voor een diner samen met andere recent gestarte collega’s, ben je welkom bij al onze uitjes (en dat zijn er nogal wat, van wintersport tot een dag met het hele bedrijf naar de Efteling) en gaan we samen op zoek naar een opdracht die echt bij je past. Vergeet ook onze dagelijkse gezamenlijke lunch op kantoor niet, waar je uiteraard altijd een broodje mee kan eten. Zo word je gelijk ondergedompeld in de wereld van YaWorks.

YaWorks is een warm bedrijf, waar zowel jouw manager als jouw collega’s je graag thuis willen laten voelen. De lijnen zijn kort en iedereen staat klaar om jou te helpen. Ook persoonlijke ontwikkeling staat op een hoog plan binnen YaWorks. Wij werken met Innovation Communities, waarin je een team vindt van collega’s met gelijkgestemde ambities. Binnen deze communities wordt aan kennisdeling en -ontwikkeling gedaan, waardoor jij je in versneld tempo kunt ontwikkelen in de richting van jouw keuze. Ook hebben wij onze eigen YaCademy, waarin jij cursussen op maat kunt volgen en wordt er een persoonlijk ontwikkelplan met je opgesteld waarbij budget én tijd beschikbaar is voor trainingen en certificeringen.

We zien je graag bij YaWorks!

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified