Menu

Great Place To Work-Certified™

Yakult (Sales & Marketing)

Great Place To Work™ Certified
December 2022 - December 2023

Over deze organisatie

Yakult Netherlands Affiliate Sales & Marketing is opgericht in 1993 in Amstelveen en houdt zich bezig met de Sales & Marketing voor de Nederlandse markt. Het Europese hoofdkantoor Yakult Europe en de fabriek zijn gevestigd in Almere. Yakult wordt in 40 landen en regio’s verkocht. Kijk voor meer informatie op de website van Yakult.

Martine van der Velde, PR & Science Communication Manager
“Ik werk al heel lang bij Yakult. En ik ben niet de enige! Dat heeft alles te maken met de fijne werksfeer en de prettige manier waarop we met elkaar omgaan.”
Piet Dekkers, Managing Director
“We zijn een klein, heel betrokken team. Elke dag werken we aan een professionele en gezellige werksfeer waar iedereen tot zijn recht komt. En dat zie je terug in onze resultaten! We scoren heel hoog op saamhorigheid, trots, respect, geloofwaardigheid en eerlijkheid. Daar zijn we enorm trots op.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Yakult Netherlands Affiliate Sales & Marketing

Er zijn verschillende aspecten die Yakult een uitstekende werkgever maken, waaronder de bedrijfsmissie & waarden en het bijzondere product, maar ook de gezellige en betrokken sfeer op ons kantoor.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified