Menu

Great Place To Work-Certified™

Winclove Probiotics

Best Workplaces for Women™ 2024 - Medium
Positie 10
Great Place To Work™ Certified
November 2023 - November 2024
Great Place To Work™ Certified
Oktober 2022 - Oktober 2023
Great Place To Work™ Certified
Augustus 2021 - Augustus 2022
Great Place To Work™ Certified
Juli 2020 - Juli 2021

Over deze organisatie

Sinds 1987 onderzoekt, ontwikkelt en produceert het familiebedrijf Winclove Probiotics samen met (inter)nationale businesspartners probiotische formuleringen. Vanuit Amsterdam Noord willen wij naast het beste bedrijf voor onze medewerkers, het beste bedrijf voor de wereld zijn. Onze B Corp-certificering onderstreept die ambitie. Samen met gelijkgestemde organisaties bundelen we de krachten om onze planeet zoveel mogelijk te beschermen, te streven naar meer inclusiviteit en bij te dragen aan een duurzame economie.

Nicole Tollenaar, People & Purpose Director
“Bij Winclove zijn de mensen het allerbelangrijkst. Hun welzijn en bevlogenheid zijn de basis in alles wat we doen. We hebben onszelf ten doel gesteld om in de nabije toekomst tot de top 10 Best Work Places van Nederland te behoren. Deze resultaten laten zien dat we op de goede weg zijn, dat is heel fijn. Het is belangrijk voor iedereen die bij ons werkt, maar ook goed om te weten voor mensen die nog een mooie baan zoeken.”
Manon Bezemer, Impact Manager/B Keeper
“Ik vind Winclove Probiotics echt een Great Place to Work, omdat de medewerkers op de eerste plaats staan. Er wordt geïnvesteerd in gelukkige en gezonde medewerkers, zodat zij elke dag met een lach naar het werk gaan om samen iets te doen voor anderen en het verschil te maken.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified