Menu

Great Place To Work-Certified™

Westerduin Groep

Great Place To Work™ Certified
Maart 2024 - Maart 2025
Great Place To Work™ Certified
Maart 2023 - Maart 2024
Great Place To Work™ Certified
Maart 2021 - Maart 2022
Great Place To Work™ Certified
Augustus 2019 - Augustus 2020

Over deze organisatie

De broers Harmen en Reinier Westerduin richtten in 2007 Westerduin Personeelsbemiddeling op. Maarten Westerduin sloot daar in 2011 bij aan. Het creëren van een cultuur waarin mensen tot bloei komen, dat is wat de broers Westerduin willen. De Westerduin Groep bestaat op dit moment uit vier bedrijven die als diepe drijfveer hebben om een omgeving te creëren waar binnen mensen tot bloei komen. Met deze bedrijven bemiddelen we in de branches: techniek, logistiek, bouw, groen, zorg en het onderwijs. We zijn dé HR partner van onze klanten en richten ons op instroom en behoud van personeel binnen diverse branches. We werken op basis van vertrouwen in teams die met lef, enthousiasme, ondernemerschap en oog voor elkaar werken.

Hans Bisschop, Recruiter
“Het werk bij Westerduin Groep vind ik heerlijk om te doen. Er is veel oog voor elkaar, ontwikkeling en ik krijg veel ruimte om mijn eigen werk in te delen. De persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat ik mijn werk met veel plezier kan doen!”
Alyanne Westerveen, Vestigingsmanager
“Westerduin is een Great Place To Work omdat er veel aandacht is voor iedere medewerker. We bouwen hier aan kleine teams, leren elkaar écht kennen, krijgen en geven jaarlijks presentjes bij verjaardagen of mijlpalen in dienstjaren en misschien nog wel het belangrijkst: we doen betekenisvol werk.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Westerduin Groep

Welkom bij Westerduin Groep! Je welkom voelen, dat vinden we bij Westerduin heel belangrijk. Hier gaat het om je eigen ontwikkeling, maar zeker ook om die van de ander. Daarom zijn we dagelijks samen op zoek naar een optimale omgeving om tot bloei te komen. Hier beginnen wij direct mee bij de start! Je eerste dag begint met slingers en een mooi cadeau: leuk dat je er bent! We laten je op verschillende manieren kennismaken met de organisatie. Je mag werken op verschillende vestigingen, wat je direct kunt afstrepen van je Bingokaart. De Bingokaart helpt je de organisatie nog beter te leren kennen. Zo werk je bijvoorbeeld een dag op het hoofdkantoor, organiseer je een VRIJMIBO voor je vestiging en link je met al je nieuwe collega’s op LinkedIn. De training “Waar kom ik mijn bed voor uit?” prikkelt jou om na te denken over wat jou beweegt en laat de broers Westerduin vertellen wat hun heeft bewogen Westerduin Groep op te zetten. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers de Westerduin cultuur uitdragen, daarom ga jij als nieuwe medewerker een kennismakingswandeling maken met collega’s en de grondleggers van Westerduin. Hierdoor leer je de Westerduin cultuur snel kennen.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified