Menu

Great Place To Work-Certified™

Webflight

Best Small Workplaces™ 2024
Positie 7
Great Place To Work™ Certified
September 2023 - September 2024
Great Place To Work™ Certified
September 2022 - September 2023
Great Place To Work™ Certified
Augustus 2021 - Augustus 2022
Great Place To Work™ Certified
September 2020 - September 2021

Over deze organisatie

Wij helpen bedrijven met het uitstippelen van hun digitale strategie en ontwikkelen de beste low code applicaties met Mendix. Wij zijn een hecht team van consultants en werken iedere dag aan het efficiënter en beter maken van de werk- en bedrijfsprocessen van onze klanten.

Paul Schildmeijer, Mendix Consultant
“De onboarding is interactief en leerzaam. Tijdens het testproject is het niet enkel Mendix kennis die je opdoet, maar je leert omgaan met uitdagingen waar je in de toekomst tegenaan kunt lopen. Er is veel ruimte voor creativiteit, omdat je vrij bent een testproject te kiezen.”
Menno de Haas, Managing Partner
“Je hebt er zoveel meer profijt van als mensen happy zijn met wat ze doen. Het werkt aanstekelijk voor elkaar en voor klanten. Daarnaast gaan mensen minder snel weg en trekken talent aan. Het is zeker de investering waard dat mensen zich op hun gemak voelen!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Webflight

Bij Webflight is het geen must om te kunnen programmeren of een ICT achtergrond te hebben. Onze Mendix consultants leren je hoe je met low code overweg moet gaan en stomen je klaar voor toekomstige klant uitdagingen. We werken met een uitgebreid buddysysteem, om er voor te zorgen dat jij nooit wat tekort komt in begeleiding en samenwerking met je collega’s. Je werkt met 3 begeleiders: Eén buddy, een PDP (Personal Development Plan) buddy en 1 onboarding begeleider. Je eerste week staat in het teken van de Mendix Rapid Course. Deze cursus leert jou alle fijne kneepjes van Mendix bij Webflight. Uiteindelijk haal je die week ook je ‘Mendix Rapid Certificate’.

Nadat je in de eerste week aan de slag bent gegaan met de Rapid Course Mendix, is het tijd voor jouw testproject. Samen met je onboarding begeleider en andere collega’s bedenk je een tof testproject. In deze eerste week werk je intensief samen en vanaf week 2 ga je steeds zelfstandiger aan de slag. Na de eerste maand ben je er klaar voor om op een klant project aan de slag te gaan. Tijdens de daily stand ups bespreken we dagelijks de dagtaken, zodat iedereen op de hoogte is van elkaars werkzaamheden. We zijn gek op ons werk, maar we vinden het belangrijk om meer te doen dan werken. Dus zorgen we ervoor dat de sfeer op kantoor altijd opperbest is. En ook na werktijd doen we graag wat leuks. We organiseren legendarische borrels of gaan samen wat eten. En dat is nog niet alles: jaarlijks gaan we met z’n allen wintersporten!

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified