Menu

Great Place To Work-Certified™

WEA Deltaland

Great Place To Work™ Certified
September 2023 - September 2024

Over deze organisatie

Wij houden van samenwerken. Met elkaar én met de ondernemer. De kernwaarden die wij als organisatie voor onze klanten hanteren, zetten wij ook in voor onze collega’s! Met een no-nonsense mentaliteit werken wij in enthousiaste en vakkundige teams samen. Zo weten wij met een positief-kritische blik het beste uit onszelf én uit elkaar te halen.

Marco Maasland, Accountant
“Natuurlijk is het werken bij een accountantskantoor zoals WEA Deltaland een serieuze aangelegenheid. Tenslotte ben je bezig om jouw klanten te adviseren en te coachen. Maar als je daarbij verwacht dat er niet gelachen wordt of dat het saai is, dan ben je hier aan het verkeerde adres!”
Gemma Baartmans, Vennoot
“In onze beroepsgroep houden we van cijfermatige onderbouwingen. We begrijpen als WEA Deltaland heel goed dat wat telt voor onze mensen niet altijd geteld kan worden. Een Great Place to Work betekent voor ons meer dan financiële beloningen. Het draait om een gemeenschappelijke passie voor ons vak, een cultuur van samenwerking, persoonlijke aanpak en waardering voor individuele bijdragen. We stimuleren groei, bieden flexibiliteit en luisteren naar onze medewerkers. Ons doel is een werkomgeving te creëren waarin iedereen zich gewaardeerd voelt, zich kan ontwikkelen en met plezier werkt. Bij WEA Deltaland zijn onze mensen onze grootste troef.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified