Menu

Great Place To Work-Certified™

WATT Infra

Great Place To Work™ Certified
November 2023 - November 2024

Over deze organisatie

WATT Infra is gespecialiseerd in duurzame energiedragers voor zon- en windparken, (stads)warmte en waterstof. Met een inventief team van 20+ professionals en partners, denken en bouwen we enthousiast mee aan de energietransitie. Klein waar mogelijk, groot waar nodig, en altijd efficiënt. We doen het net even anders.

Laurens, Project Engineer
“Het allerfijnste bij WATT Infra vind ik de korte lijnen. Als ik een idee heb hoe iets beter kan, dan kan ik het dezelfde dag nog uitvoeren”
Robbert, Algemeen Directeur
“Wij ontwerpen niet alleen, maar voeren ook uit. Hierin zijn we uniek. Dat wordt door onze mensen als een groot voordeel ervaren. Hierdoor kiezen ze zelf of ze een project van A tot Z realiseren of een specifiek onderdeel oppakken”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij WATT Infra

De eerste dag draait om kennismaken en je weg vinden. In de praktijk komt dat neer op veel handjes schudden en nieuwe namen horen. In je agenda staan een paar afspraken:

  • Robbert neemt je mee door het bedrijf, soms letterlijk en soms figuurlijk; je wordt o.a. bijgepraat over de mooie projecten waar we aan werken.

  • Ingrid neemt alle praktische zaken met je door. Denk aan je telefoon, werkplek en een sleutel van het pand natuurlijk.

  • Om 11.00 is er taart. We willen graag vieren dat jij nieuw aan boord bent.

  • Rond half 1 gaan we samen lunchen. Je hoeft geen broodtrommel mee te nemen, voor een uitgebreide lunch wordt gezorgd.

  • Voor je het weet zit de eerste dag erop. We zijn benieuwd hoeveel namen je onthouden hebt. 

Een in beton gegoten en ingewikkeld onboardingsprogramma past niet bij ons. Iedere collega helpt elkaar, het maakt niet uit of je hier nu één dag of vijf jaar werkt Daarom word je snel onderdeel van de club en zorgen ervoor dat je rap kunt doen waarvoor je gekomen bent; samen met je collega’s werken aan een duurzame wereld.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified