Menu

Great Place To Work-Certified™

Volvo Group Nederland

Great Place To Work™ Certified
Februari 2024 - Februari 2025
Great Place To Work™ Certified
Maart 2023 - Maart 2024
Great Place To Work™ Certified
Februari 2022 - Februari 2023

Over deze organisatie

De Volvo Group heeft hoge ambities en loopt voorop in de weg naar fossielvrij transport. Onze missie om het verschil te maken voor de samenleving en te bouwen aan de wereld waarin we willen leven, vraagt vooruitstrevend denken en werken met de nieuwste innovaties en technieken.

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Volvo Group Nederland

Werken voor de Volvo Group (Nederland) betekent dat jij het verschil kunt maken! Wat jij zegt doet ertoe, iedere stem telt en alle ideeën zijn welkom. Wij helpen je om het beste uit jezelf te halen en je doelen te bereiken.

Op je eerste werkdag zorgen we ervoor dat alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan klaarstaat, zodat je goed kunt beginnen. Een leuk introductiebericht op onze interne pagina zorgt ervoor dat iedereen weet dat je er bent. Daarnaast ontvang je het beroemde “Volvo boompje” dat symbool staat voor duurzaamheid en (persoonlijke) groei.

We starten met een warm onthaal door je manager en een uitgebreide kennismaking met je team. In een korte rondleiding leer je de kantoorruimte kennen en weet je waar je de lekkerste koffie kunt halen. Tijdens de lunchpauze heb je de mogelijkheid om een ontspannende wandeling te maken op landgoed de Mariënwaerdt of je luncht gezellig in onze bedrijfskantine. Zo kun je je collega’s beter leren kennen.

In onze platte organisatie met open cultuur kun je bij iedereen binnenlopen voor hulp en zijn alle collega’s bereid je verder op weg te helpen. Zo zorgen we voor een warm welkom en voel je je binnen no-time thuis!

Wij willen graag dat je je werk en privé goed in balans kunt houden. Je krijgt ruimte en vrijheid om deels vanuit huis te werken en een budget om je persoonlijke vitaliteit te stimuleren.

Jaarlijks worden er diverse bijeenkomsten georganiseerd van een zomer-BBQ en personeelsfeest tot een kerstborrel en leuke teamuitjes.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified