Menu

Great Place To Work-Certified™

Volkswagen Pon Financial Services

Great Place To Work™ Certified
April 2024 - April 2025
Great Place To Work™ Certified
Juni 2023 - Juni 2024
Great Place To Work™ Certified
Juni 2022 - Juni 2023

Over deze organisatie

Volkswagen Pon Financial Services is ooit opgericht om klanten in staat te stellen een Volkswagen te kopen. Nu, ruim 55 jaar later, zijn we uitgegroeid tot een financiële speler van topformaat. En dat doen we tegenwoordig voor veel meer merken dan alleen Volkswagen. In onze droom zien we volledige vrijheid in duurzame mobiliteit, voor iedereen. We bedoelen daarmee dat we het voor iedereen zo efficiënt en duurzaam mogelijk maken om van A naar B te komen. Dat is zoals wij onze weg naar de toekomst zien, dat is onze ‘drive’.

 

Karin Iding, Directeur HR & Facility
“Bij ons zit je aan het stuur van je eigen loopbaan. Dat maakt dat je je kunt ontwikkelen en - als je wilt - doorgroeien in een richting die echt bij je past. En dat je kunt kiezen voor secundaire arbeidsvoorwaarden die bij je passen. Denk dan aan niet hetzelfde aantal vrije dagen voor iedereen maar een budget waarmee je kunt kiezen voor zaken die voor jou op dat moment belangrijk zijn; bijvoorbeeld extra vrije dagen, een leasefiets of een extra storting in je pensioen. En waar ik echt trots op ben is dat onze medewerkers vinden dat ze zichzelf kunnen zijn. Dat maakt ons wat mij betreft een Great Place to Work, waar we elke dag met elkaar aan werken.”
Carl van Loo, Leaseadviseur
“Ik voel me helemaal thuis omdat het hier echt om de mensen draait. Het ontbreekt ons aan niets: alle ruimte voor ontwikkeling, goede voorzieningen, gratis fruit, een thuiswerkplek, veel leuke feestjes en activiteiten en we krijgen vaak kleine attenties. Dat maakt dat ik iedere dag met heel veel plezier naar mijn werk ga.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Volkswagen Pon Financial Services

De wereld van mobiliteit is enorm in verandering. In ons 100-dagen programma nemen we nieuwe medewerkers mee in onze visie, doelstellingen, kernwaarden, klanten en bieden we een uitgebreid programma aan met kennissessies die georganiseerd worden door de verschillende afdelingen. Zo kun je na 100 dagen zelf aan het stuur van jouw eigen functie!

 

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified