Menu

Great Place To Work-Certified™

Vitakruid

Best Workplaces for Women™ 2024 - Small
Positie 4
Great Place To Work™ Certified
Februari 2024 - Februari 2025
Great Place To Work™ Certified
Maart 2023 - Maart 2024
Great Place To Work™ Certified
Februari 2022 - Februari 2023

Over deze organisatie

Bij Vitakruid, Driven By Health, creëren wij hoogwaardige voedingssupplementen. Onze doelen zijn ambitieus en we groeien hard. Door goede communicatie, een duidelijke structuur en goed samen te werken, weten we altijd weer goed te anticiperen op snelle groei en verandering.

Julie Dröge, HR Adviseur
“Het is geweldig om bij Vitakruid te werken! Een bedrijf dat aandacht heeft voor iedere individu en hen helpt het beste uit zichzelf te halen.”
Alex Daalder, Media Marketeer
“Vitakruid is een modern en professioneel bedrijf, vol in ontwikkeling. Veel leren in een ambitieuze en tegelijkertijd informele omgeving is top”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Vitakruid

Wij vinden het belangrijk dat nieuwe medewerkers zich welkom voelen. Om hiervoor te zorgen ligt er voor elke medewerker een inwerkplan klaar, is er duidelijke begeleiding, en worden er tijdens de inwerkperiode ook mensen betrokken vanuit andere afdelingen. Op die manier wordt je niet alleen ingewerkt op jouw functie, maar leer je ook als nieuwe medewerker al snel de organisatie kennen en weet je al snel bij wie je waar moet wezen, bij welke vragen. Verder mogen nieuwe medewerkers van ons verwachten dat alle facilitaire spullen klaarleggen voor je komst. Denk aan volledig ingerichte werkplek, met welkomsmapje, laptop, headset, en de nodige kantoorartikelen.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified