Menu

Great Place To Work-Certified™

VINU

Great Place To Work™ Certified
April 2024 - April 2025
Great Place To Work™ Certified
Maart 2023 - Maart 2024
Great Place To Work™ Certified
Mei 2022 - Mei 2023

Over deze organisatie

VINU werkt voor overheden aan het Nederland van morgen. Met ‘ruimtelijk realisme’ ontwikkelen wij ideeën, zetten deze om in haalbare projecten en voeren ze uit. Zo dragen we bij aan een betere kwaliteit van woon-, werk- en leefgebieden in Nederland.

Jelle Postma, Senior Projectmanager
“Onze maatschappelijke betrokkenheid houdt niet op bij de projecten waar wij aan werken. We willen ook de werkomgeving van onze eigen mensen zo fijn mogelijk maken. Daarom werken wij samen aan een werkomgeving die zich richt op persoonlijke ontwikkeling en elkaar verder helpen. Met een goede balans tussen snel stappen zetten in je carrière en persoonlijk welzijn.”
Inge van Huffelen, Senior Projectmanager
“Voor mij is VINU een topwerkgever. Ik ontwikkel mezelf doorlopend en voel me thuis in een werksfeer met hard werken, veel plezier en collegialiteit. Er heerst een sterk gevoel van trots in onze organisatie. Daarom ben ik blij deel uit te maken van het team van VINU!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij VINU

Bij VINU is instromen mogelijk op alle niveaus en type werk, zoals trainee, junior, medior of senior. Je kunt werken als adviseur, omgevingsmanager of project- en procesmanager aan stedelijke ontwikkeling, mobiliteit en land & water. Daarnaast groei je in je ondernemerschap door te werken aan de ontwikkeling van VINU!

VINU steunt jouw persoonlijke ambitie vanaf dag 1 met een levensfasegericht carrière- en ontwikkelingstraject. Je werkt aan verschillende uitdagende opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers. Aan de hand van een persoonlijk carrièreplan geef je je ontwikkeling vorm. Wij helpen je een goede basis te leggen met een opleidingsprogramma en begeleiding door je leidinggevende, een mentor en een opdrachtbegeleider.

We vinden welzijn van groot belang. Het vraagt een gezonde conditie om elke dag te bouwen aan Nederland. Daarom helpen wij je bij een goede werk-privébalans, faciliteren wij sportprogramma's en kun je training krijgen voor het versterken van veerkracht.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified