Menu

Great Place To Work-Certified™

Viatris

Great Place To Work™ Certified
Oktober 2023 - Oktober 2024

Over deze organisatie

Viatris is een wereldwijd bedrijf in de gezondheidszorg met in totaal ruim 39.000 werknemers. In Nederland is Viatris één van de grootste leverenciers van kwalitatief hoogwaardige geneesmiddelen en bestaat ons team uit iets meer dan 100 collega’s. 

Aafje Fries, Product Manager
“Bij Viatris gaat het niet alleen over werk, maar ook over kansen en mogelijkheden. Als je wilt, kan je hier goed buiten je comfortzone stappen en dat allemaal in een vertrouwde werkomgeving. Binnen de teams heerst een informele sfeer waar je heerlijk jezelf kunt zijn!”
Jorge Puig de la Bellacasa, Country Manager Viatris Netherlands
“For me, working in a great place to work means collaboration, inclusion and working stronger together! This certification recognizes the collective hard work, and I’m incredibly proud of our achievements!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Viatris

Wij vinden het belangrijk dat nieuwe collega’s zich snel thuis voelen en dat gebeurt al bij de eerste ontmoeting bij ons op kantoor. We maken graag een lekker kopje koffie voor je met ons barista-waardige koffiezetapparaat en we leiden je rond, zodat je weet waar je terecht komt. Voor veel functies is thuiswerken bij ons ook mogelijk, dus richt vooral ook thuis een fijn plekje in.

Voordat je bij ons aan de slag gaat, ontvang je thuis een welkomstpakket en uiteraard zorgen we ervoor dat een laptop etc. voor je klaarligt. In de eerste periode bij ons zorgen we ervoor dat je zoveel mogelijk verschillende collega’s op kantoor of digitaal ontmoet en dat je op ons intranet wordt voorgesteld. Aan de hand van een trainingsprogramma doorloop je de trainingen die voor jou nodig zijn om goed van start te kunnen gaan binnen jouw rol en binnen onze organisatie. In welke rol je ook start, het belangrijkst is dat jij het beste in jezelf naar boven kunt halen. En verder organiseren wij veel sociale evenementen, want zowel in je werk als naast je werk is plezier belangrijk!

Ben je enthousiast over Viatris? Wij maken graag kennis met jou.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified