Menu

Great Place To Work-Certified™

Vermillion Energy

Great Place To Work™ Certified
November 2023 - November 2024
Great Place To Work™ Certified
December 2019 - December 2020
Great Place To Work™ Certified
December 2018 - December 2019
Best Multinational Workplaces™ 2018
Positie 21
Best Large & Multinational Workplaces™ 2017
Positie 14
Best Medium Workplaces™ 2016
Positie 20
Best Medium Workplaces™ 2015
Positie 15
Best Medium Workplaces™ 2014
Positie 10

Over deze organisatie

Vermilion Energy exploreert, ontwikkelt en produceert aardgasvelden op een duurzame en milieutechnisch verantwoorde en veilige manier. Vermilion Energy Netherlands is een relatief jong bedrijf. In 2004 opende zij haar deuren in Harlingen als dochter onderneming Vermilion Energy Inc. En heeft nu vestigingen in Garijp, Waalwijk en Amsterdam, waar zich ook het Europese Hoofdkantoor bevindt. Het hoofdkantoor van de multinational bevindt zich in Calgary in Canada. Vermilion Energy Netherlands is de tweede grootste onshore gasproducent in Nederland.

 
Sven Tummers , Managing Director
“Onze cultuur geeft medewerkers de mogelijkheid om verantwoordelijke beslissingen te nemen vanuit eigenaarschap, op basis van vertrouwen en respect naar elkaar én naar de omgeving waarin we opereren, met de veiligheid voorop voor mens, omgeving en milieu. Wij geloven, dat wanneer we deze principes toepassen, excellente resultaten het gevolg zijn. Deze bedrijfscultuur wordt steeds sterker binnen ons bedrijf en daarom zijn wij in mijn visie een Great Place to Work. Ik ben blij te zien, dat de groei in vrijheid en verantwoordelijkheid voor medewerkers hierdoor wordt vergroot en grensverleggend werkt om hun prestaties te optimaliseren. Het is voor mij van essentieel belang dat iedereen aan het einde van de dag net zo gelukkig en gezond vertrekt, als toen ze binnen kwamen. We streven naar een veilige en open werkomgeving, omdat dat de beste plek is voor onze gedreven en betrokken medewerkers.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Vermilion Energy

Wanneer je bij ons begint, starten we met een interactieve dag met HR, met veel informatie, een “cookie & coffee” moment om kennis te maken met de nieuwe collega’s, een lunch met de afdeling en uiteraard moeten we de verplichte documenten invullen om je in de loonadministratie te krijgen (niet geheel onbelangrijk). In de eerste weken heb je veel contact met je leidinggevende en collega’s om in te werken, maar Vermilion is een ‘high performing company’, dus je zult al heel snel zelfstandig aan de slag gaan. HR zal je nog een aantal malen uitnodigen voor additionele training en ten slotte na 60 dagen sluiten we het onboarding proces af met een enquête.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified