Menu

Great Place To Work-Certified™

Verisure

Great Place To Work™ Certified
Juli 2023 - Juli 2024

Over deze organisatie

Verisure maakt deel uit van de Securitas Direct Verisure groep, de toonaangevende leverancier van gemonitorde alarmen voor thuis en bedrijven in Europa. Dankzij onze alarmsystemen die 24 uur per dag verbonden zijn met de meldkamer, beschermen we meer dan 5 miljoen huizen en bedrijven in Europa en Zuid-Amerika en bieden we beveiligingsproducten en -diensten van de hoogste kwaliteit.

Arvin Vishnudatt, Customer Experience Specialist
“Verisure is voor mij de ideale werkgever, omdat ik hier de ruimte krijg om mijzelf te zijn. Ook worden prestaties die je verricht, erkend en beloond binnen het bedrijf waardoor je extra wordt gemotiveerd om je werkzaamheden uit te voeren en een stap extra te zetten.”
Amalia Perez-Gonzalez, Collections Manager
“Binnen Verisure kan ik veel leren en heb ik de kans om met andere afdelingen samen te werken om win-win oplossingen te bedenken die uiteindelijk een betere dienstverlening voor de klant realiseren.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Verisure

Verisure is een bedrijf waar mensen werken die mensen beschermen. Dat begint al bij onze manier van aannemen en bij het bieden van een zachte landing aan ons nieuwe talent. We zijn transparant over wat mensen kunnen verwachten en geven ze de juiste hulpmiddelen voordat ze beginnen. We gebruiken Workday als ons personeelssysteem en zorgen ervoor dat werknemers volledig inzicht hebben in hun plaats in de organisatie, in hun levenscyclus en eigenaar zijn van hun persoonlijke gegevens.

Afhankelijk van de functie ziet onboarding er een beetje anders uit, maar het principe is altijd hetzelfde en drieledig. Kennismaken met het kantoor, de tools en het team, online training krijgen over het bedrijf, onze producten en diensten en onze performance management methodologie alsmede persoonlijk andere nieuwkomers ontmoeten om je eigen netwerk van gelijkgestemden te creëren.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified