Menu

Great Place To Work-Certified™

VanWonen

Great Place To Work™ Certified
November 2023 - November 2024
Great Place To Work™ Certified
November 2022 - November 2023
Best Small Workplaces™ 2021
Positie 10
Great Place To Work™ Certified
December 2020 - December 2021
Great Place To Work™ Certified
Januari 2020 - Januari 2021

Over deze organisatie

VanWonen is een ondernemende gebieds- en vastgoedontwikkelaar die zich onderscheidt door geheel onafhankelijk oplossingen te bieden voor complexe vraagstukken op gebied van wonen. Vanuit Zwolle, Groningen, Utrecht en Nijmegen wordt met ruim 70 professionals gewerkt aan de ontwikkeling van honderden koop- en huurwoningen per jaar. Gericht op welzijn van mensen en de aarde, gebouwd op persoonlijke relaties en een krachtig netwerk, staat VanWonen voor een nieuwe stijl van ontwikkelen.

Alfred Bolks, Algemeen Directeur
“Juist omdat we als organisatie een sterke groei doormaken is het voor ons van belang met zorg en aandacht naar ons team te blijven kijken. We willen de beste ontwikkelaar in ons werkgebied zijn en dé werkgever waar medewerkers trots op zijn om voor te werken. Ruimte voor ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling zijn belangrijke thema’s bij VanWonen. Deze onderwerpen worden door het team hoog gewaardeerd en als uniek ervaren. Het vormt een waardevolle basis voor onze ambities.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij VanWonen

Welkom bij VanWonen! Klanten voelen zich thuis in onze woningen. Medewerkers voelen zich thuis op onze werkvloer. Dat is waar wij naar streven. De VanWonen cultuur kan worden gevat in een drietal waar¬den: klantgericht ondernemen, samen toekomstgericht, authentiek en integer. Deze waarden reflecteren onze kern en zijn kenmerkend voor wie we zijn. Ze vormen het kader voor de ontwikkeling van onze cultuur en de omgang met klanten, opdrachtgevers en partners én voor de inrichting van onze HR-agenda.

Nieuwe collega’s geven we een warm welkom. Je reis bij VanWonen start bij het eerste contact met ons. Wij zorgen ervoor dat we je blijven verrassen. We nemen je vanaf moment 1 meen in onze VanWonen cultuur. Waar kan jij een bijdrage leveren? We nemen de tijd elkaar te leren kennen. En we zorgen er uiteraard voor dat alles gewoon goed geregeld is, collega’s staan voor je klaar en HR is altijd bereikbaar om vragen te beantwoorden.

De eerste dagen en weken staan diverse kennismakingsgesprekken gepland. Standaard met ieder MT lid en daarnaast met verschillende collega’s vanuit verschillende expertises. Een nieuwe collega draait vrij snel mee in de werkzaamheden, om zo snel mogelijk het gevoel te hebben een bijdrage te kunnen leveren. Het nieuwe teamlid krijgt alle zelfstandigheid om in te werken, omdat we sterk geloven in vrijheid en ondernemerschap. Ten slotte krijgt iedere nieuwe collega de mogelijkheid om aan het begin van de indiensttreding een afspraak te maken met onze adviseur vanuit AON voor een gratis pensioen adviesgesprek. Deze adviseur kan helpen bij persoonlijke pensioenvragen.

Wil je ook VanWonen zijn? Wij zien ernaar uit om kennis te maken!

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified