Menu

Great Place To Work-Certified™

VanMeijel

Great Place To Work™ Certified
Juni 2024 - Juni 2025
Great Place To Work™ Certified
Juni 2023 - Juni 2024
Great Place To Work™ Certified
Juli 2022 - Juli 2023

Over deze organisatie

Hallo! Wij zijn VanMeijel! Waarschijnlijk heb je nog nooit van ons gehoord. Toch heb je bijna iedere dag met ons te maken. Want er is bijna geen weg, brug of viaduct in Nederland die niet gerealiseerd is met behulp van onze software. Als familiebedrijf zijn wij al 35 jaar dé automatiseringspartner voor bedrijven in de infra, bouw en aanverwante sectoren. Samen met onze klanten ontwikkelen wij digitale oplossingen voor uitdagingen in hun bedrijfsvoering. Met als resultaat: meer grip op projecten. Dit maakt de werkdag van morgen slimmer, leuker en efficiënter dan die van vandaag. Doordat we in een niche actief zijn, zien klanten ons als hun specialistische automatiseringspartner. We zijn trots dat veel van onze klanten al heel lang klant zijn bij VanMeijel. Dit bereiken we door met elkaar continu blijven groeien.

Marieke Zandvliet, Consultant Metacom+
“Bij VanMeijel heb je veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid qua invulling van je werk. Daarnaast is er veel aandacht voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling.”
Theo van Meijel, Directeur
“We geven onze collega’s veel vrijheid om hun eigen werk goed in te vullen; fouten te maken en daarvan te leren. De drang om elke dag een stapje beter te worden voel je. Collega’s helpen elkaar graag in een nuchtere en ontspannen sfeer. Dat maakt ons een Great Place To Work!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified