Menu

Great Place To Work-Certified™

VAMOS Support

Great Place To Work™ Certified
December 2023 - December 2024

Over deze organisatie

VAMOS Support is de strategisch business partner voor het mkb. Met onze aanstekelijke ambitie zijn we erop gebrand om mkb-bedrijven te organiseren als een geoliede machine, zodat hun omzet groeit, prestaties verbeteren en medewerkers met plezier naar hun werk gaan.

Robin Krijger, Marketing & People Adviseur
“Bij VAMOS Support weet je wat je aan elkaar hebt en heb je ook wat aan elkaar. We zijn transparant en eerlijk over wat we doen, hoe we het doen en waarom we het doen. We sparren, lachen en dansen met elkaar. We werken hard en genieten nóg harder.”
Tom Baremans, Strateeg
“Goed werkgeverschap met een ambitieuze, energieke cultuur is de basis van VAMOS Support. Onze kernwaarden;gezelligheid tijdens én na werk, gaan met die banaan, het net even anders doen dan de rest en open kaart spelen zijn het startpunt voor elke medewerker om te kunnen vlammen!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij VAMOS Support

Een thuishaven plek waar vertrouwen niet gewonnen hoeft te worden, medewerkers gestimuleerd en uitgedaagd worden in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling, hechte vriendschappen ontstaan en successen worden gevierd: dat is VAMOS Support.

Nog voordat jouw officiële eerste werkdag begint, ken jij jouw mede Supporters, weet je waar je aan toe bent door een gestructureerd inwerkprogramma en zorgen we dat jouw komst feestelijk wordt gevierd!

En daarna... is het tijd om te vlammen. Én vooral heel veel te leren. Door het werken voor verschillende klanten is de functie als Adviseur uitdagend en zal er zeker tijdens je de beginperiode veel (nieuwe) verantwoordelijkheid bij je komen te liggen. Het vereist een goed projectmanagement met het opstellen van haalbare planningen, het snel kunnen oppakken van diverse vraagstukken vanuit je HR, Marketing of Process achtergrond, en daarnaast zal je te maken krijgen met uiteenlopende verwachtingen vanuit opdrachtgevers. En deze, moet je managen.

Het vergt initiatief vanuit jezelf om daar je weg in te gaan vinden, maar wij zijn er uiteraard om je te ondersteunen door professionele begeleiding vanuit je coach, frequente contactmomenten samen met je team en een uitgebreid groeiprogramma waarin we je uitdagen om de beste versie van jezelf te worden (en te blijven).

Je kan rekenen op een team dat graag impact wilt maken, bereid is hard te werken, het leuk vindt om samen gezellige en leerzame activiteiten te ondernemen en waarin jij als medewerker op één staat.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified