Menu

Great Place To Work-Certified™

ValidSign

Great Place To Work™ Certified
Augustus 2022 - Augustus 2023
Great Place To Work™ Certified
Juni 2021 - Juni 2022

Over deze organisatie

ValidSign is een Enterprise oplossing voor het digitaal ondertekenen van documenten die integreert met honderden applicaties zodat het document meteen op de juiste plek kan worden gearchiveerd. Duizenden organisaties maken nu al gebruik van het ValidSign platform.

John Lageman, CEO
“Wij zijn een innovatief en groeiend bedrijf en zijn altijd bezig met ontwikkelen en professionaliseren om de organisatie naar een grotere hoogte te tillen. Wat het zo leuk maakt is dat we dit echt met zijn allen doen en elkaar helpen om stappen te maken naar een gezamenlijk doel.”
Attika Boonzaaijer, Marketing Specialist
“Het is voor mij belangrijk om in een hecht team te werken met een goede sfeer. ValidSign bedient veel verschillende organisaties, in tientallen markten en dat maakt mijn werk heel divers. Geen dag is hetzelfde bij ValidSign. Het is daarnaast erg waardevol om bij te kunnen dragen aan de snelle groei van deze mooie organisatie!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij ValidSign

Elke klant is een actieve referent, dat is ons motto. Dat motto geldt natuurlijk niet alleen voor klanten maar ook voor onze medewerkers! Bovendien werkt het toch het lekkerst als je je op je plek voelt? Daar zorgt ons gezelligste team wel voor. Vanaf het begin van je carrière bij ValidSign word je nauw betrokken bij alles wat we doen. Je eerste ervaring zal dan natuurlijk ook het digitaal ondertekenen van je contract zijn met het ValidSign platform. Staat er tussen de tijd van tekenen en starten een borrel in de planning? Doe lekker mee!

Je kunt ook alvast gaan nadenken of je eventueel een e-bike wilt leasen om mee naar het werk te fietsen. Extra tip: ga alvast oefenen met tafeltennissen, want je wordt gegarandeerd een keer uitgedaagd voor een duel. Als je eerste werkdag op maandag is, dan mag je meteen de maandagochtend meeting (digitaal) bijwonen zodat het hele team (inclusief degene buiten Nederland) je welkom kan heten. Gedurende de eerste week heb je kennismakingsgesprekken met werknemers van verschillende afdelingen waar je mee te maken gaat hebben om vragen te stellen en elkaar te leren kennen.

Natuurlijk krijg je ook je eigen laptop en mag je een plekje ergens in het kantoor uitzoeken waar je mee kan lopen met een collega. Je krijgt zo snel mogelijk toegang tot alle kanalen waar jij je kunt inlezen over ValidSign, onze klanten en alles wat we doen. In de eerste week krijg je een hoop informatie over je heen maar geen zorgen, je mag altijd bij iedereen aankloppen voor vragen.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified