Menu

Great Place To Work-Certified™

Valid

Great Place To Work™ Certified
Oktober 2023 - Oktober 2024

Over deze organisatie

Sinds 1999 werkt Valid samen met organisaties op een innovatieve en persoonlijke manier aan het verbeteren en optimaliseren van IT en innoveren van de business. Wij doen er alles aan om de ambitieuze doelstellingen van onze klanten te realiseren. Dit bereiken we samen met onze 270 enthousiaste en kundige professionals die zich elke dag weer inzetten om dit te realiseren.

Mauro Paulányi, Agilist & Project Manager
“Ik vind het fijn dat ik bij Valid de connectie kan leggen met mijn karakter. Ik ben altijd opzoek naar nieuwe dingen of ik wil nieuwe zaken proberen. Ik krijg hier de mogelijkheid om diverse klussen in mijn vakgebied uit te voeren. Het opzetten van nieuwe initiatieven binnen Valid past perfect bij mijn karakter en mijn eigen bedrijf. Juist door nieuwe dingen te blijven proberen, niet vast te roesten en continue in beweging te blijven kan ik mijn passie kwijt in mijn werk.”
Yra Steinbusch, Team Manager
“Binnen Valid is the sky the limit als het gaat om persoonlijke ontwikkeling.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Valid

Onze collega’s zijn het belangrijkste kapitaal van Valid. Daarom vinden we het belangrijk dat we ze blijven binden en boeien. Onze Performance methodiek “Forward” helpt daarbij. Want met Forward draait het om jou. Om jouw persoonlijke groei, zodat je met plezier en passie naar je werk gaat. We voeren dus geen traditionele planning-, voortgang- en beoordelingsgesprekken meer, vaarwel tegen deze HR-cyclus. Hallo Forward! We zijn er trots op dat we hiermee een uniek karakter aan Valid geven. Binnen Forward staan de volgende zaken centraal:

Eigen regie
Het initiatief, bij deze performance management methode, ligt bij onze collega's. Zij zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen voortgang en ze nemen de stappen die nodig zijn om het beste uit zichzelf te halen

Doelen stellen
We werken met kort-cyclische doelen die je binnen een bepaalde periode uitwerkt. Er is een onderscheid tussen resultaatdoelen en ontwikkelingsdoelen. Onze collega's bedenken ook deze doelen zelf.

Feedback
Om bewust bezig te zijn met je ontwikkeling, vinden wij het belangrijk om hierover met elkaar in gesprek te gaan. Daarom geven, vragen en ontvangen we graag feedback. Zo helpen we elkaar en geven we complimenten en advies.

Ontdek je talenten
Door Forward komt iedereen erachter wat z'n talenten zijn. Het is investeren in jezelf en in je werk. Iedereen doet dit op zijn eigen manier en niveau. Maar één ding hebben we gemeen: Uiteindelijk worden we er allemaal beter van!

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified