Menu

Great Place To Work-Certified™

Univé Zuid-Nederland

Great Place To Work™ Certified
Oktober 2022 - Oktober 2023
Great Place To Work™ Certified
Juni 2021 - Juni 2022

Over deze organisatie

Univé Zuid-Nederland is één van de acht regionale Univé ’s met een werkgebied dat zich uitstrekt over Utrecht, Noord-Brabant, Limburg, Zeeland, Gelderland en Zuid-Holland. Onze klanten kunnen bij ons terecht voor verzekeringen, hypotheken en overige financiële diensten. Elke dag opnieuw werken wij aan het voorkomen, beperken en verzekeren van risico's. Dat doen we met 250 medewerkers. Met elkaar zijn we een Great Place To Work en werken we aan een veilige, gezonde en inspirerende werkplek met aandacht voor vertrouwen, trots, kameraadschap en groei.

Wij zijn Univé Zuid-Nederland. Samen zeker. Samen vooruit.

Sofie van de Water, Adviseur Particulier
“Een Great Place to Work, oftewel: Univé Zuid-Nederland. Ik ben enorm trots om te werken voor deze fijne werkgever! Er zijn tal van mooie voorbeelden (zoals de kennismakingslunch met de directie, de aandacht voor vitaliteit en het tonen van waardering) waarom ik mijzelf als medewerker zo gewaardeerd voel.”
Arie van der Steldt, Manager Verzekeringsbedrijf
“Bij Univé Zuid-Nederland voel ik me thuis en kan ik mezelf zijn. De betrokken medewerker vormt de basis van onze ambitie en dat merk je dagelijks als medewerker. Er is aandacht voor je als persoon en je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen. Ik werk hier met veel plezier en passie, dit geeft mij extra energie om samen met mijn collega’s mooie successen te halen!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Univé Zuid-Nederland

Bij Univé Zuid-Nederland vinden we het belangrijk dat nieuwe collega's zich snel thuis voelen en weten waar we voor staan.  We hebben een inwerkprogramma waar je als nieuwe collega kennismaakt met de organisatie en met collega's van de verschillende afdelingen. Op je eerste werkdag word je warm ontvangen door je leidinggevende, maak je kennis met je directe collega's en krijg je een eerste indruk van de organisatie. Iedere collega krijgt een buddy bij wie je terecht kunt voor vragen. 

Tijdens je inwerkperiode is er volop ruimte om kennis te maken met collega's van verschillende afdelingen. Bijvoorbeeld tijdens de introductiebijeenkomst waar de directie jou en andere nieuwe collega's welkom heet en informeert over onze organisatie. Ook loop je een dag mee in één van onze winkels. En ook na jouw inwerkperiode moedigen we kennismaken, meekijken op andere afdelingen en samenwerking aan.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified