Menu

Great Place To Work-Certified™

Univé Stad en Land

Great Place To Work™ Certified
November 2020 - November 2021

Over deze organisatie

Elkaar helpen. Ook als het even wat minder gaat. Dat is waar Univé voor staat. Voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers. Echt inhoud geven aan onze merkwaarden Samen Dichtbij Doen is wat we het liefste doen. Univé is een coöperatie en dat betekent: Krachten bundelen. Dat geeft rust en zekerheid.

Mariska Huisman, Chief Happiness Officer
“Niet communiceren maar elkaar echt begrijpen. Afdelingen met elkaar verbinden, samen werken aan succes en mogen kiezen voor je gezin als deze bizarre tijd erom vraagt. Wat ben ik trots om te kunnen zeggen, ik werk bij Unive Stad en Land.”
Marjolein Zentgraaff-van de Plas, Commercieel Adviseur Ondernemersdesk
“Ik ervaar Univé Stad en Land als een werkgever die persoonlijk en dichtbij haar mensen staat. Er heerst een fijne, informele sfeer en er is ruimte voor je eigen ideeën en ontwikkeling.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Univé Stad en Land

Bij Univé Stad en Land vinden we het belangrijk dat nieuwe collega's zich snel thuis voelen en weten waar we voor staan.  We hebben een inwerkprogramma van 100 dagen waar je als nieuwe collega kennismaakt met de organisatie en met collega's van de verschillende afdelingen.

Op je eerste werkdag word je warm ontvangen door je leidinggevende, maak je kennis met je directe collega's en krijg je een eerste indruk van de organisatie. Iedere collega krijgt een buddy bij wie je met al je vragen terecht kunt. Na de eerste 100 dagen word je extra in het zonnetje gezet met taart.

Tijdens je inwerkperiode is er volop ruimte om kennis te maken met collega's van verschillende afdelingen. Bijvoorbeeld tijdens de introductiebijeenkomst waar de directie jou en andere nieuwe collega's welkom heet en informeert over onze organisatie. Ook loop je een dag mee in één van onze winkels en neem je een kijkje in het kloppend hart van ons bedrijf, het Adviescentrum. Maar ook na de eerste 100 dagen moedigen we kennismaken, meekijken op andere afdelingen en samenwerking aan.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified