Menu

Great Place To Work-Certified™

Univé Oost

Great Place To Work™ Certified
April 2023 - April 2024
Great Place To Work™ Certified
Oktober 2021 - Oktober 2022

Over deze organisatie

Univé Oost, hier doen we het samen. Persoonlijk en dichtbij, persoonlijk door onze ervaren adviseurs, dichtbij omdat we een regionale Univé zijn. Als coöperatie zijn we ván de leden en vóór de leden. Het belang van onze klanten zowel als van onze medewerkers staat centraal.

Demi Weustink, Particulier Adviseur
“Univé is voor mij echt een Great Place to work! Ze zorgen in alle opzichten dat wij ons werk goed kunnen doen. En laten ook merken dat ze ons als medewerkers waarderen.”
Gerard Kok, Voorzitter Raad van Bestuur
“Bij onze Coöperatieve Univé draait alles om het beheersen van risico's. Elke dag werken we met toewijding om deze risico's te voorkomen en te beperken. We geloven sterk in de groei en ontwikkeling van onze medewerkers. Daarom besteden we veel aandacht aan hun persoonlijke groei. Bij ons staat de balans tussen werk en privé hoog in het vaandel, en we hechten veel waarde aan de vitaliteit van ons team. Dit maakt ons aantrekkelijk voor professionals, die graag bij ons willen werken. We zijn buitengewoon trots dat deze inzet wordt erkend door onze medewerkers van Univé Oost, die ons opnieuw beoordelen als een great place to work.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Univé Oost

Eerste werkdag
Je eerste werkdag is altijd een beetje spannend. Daarom zorgen we voor een warme ontvangst met een kop koffie of thee en een mooie bos bloemen. We vinden het belangrijk dat een nieuwe collega zich welkom voelt. Daarom ontvangt de nieuwe collega enkele dagen voor de eerste werkdag een ansichtkaart om hem/haar alvast welkom te heten.

De eerste werkdagen staan in het teken van Univé Oost leren kennen. Dit bestaat uit een gesprek met de leidinggevende, kennismaken met collega's en een rondleiding door kantoor. Ook nemen we nieuwe collega's mee in de missie van Univé Oost welke ondersteund wordt met drie doelen en zes strategieën.

Inwerktraject
Iedere nieuwe collega krijgt een buddy die zorgt voor het inwerktraject. Daarnaast is de buddy aanspreekpunt voor allerhande vragen, groot of klein, normaal of een beetje gek. Want zo'n nieuwe omgeving blijft een beetje spannend…

In de eerste werkmaand wordt de nieuwe collega uitgenodigd voor kennismakingsgesprekken met collega's van andere afdelingen. Zo is niet alleen duidelijk wat het eigen team doet, maar ook wat andere collega's bij Univé Oost doen. En staan we samen stil bij de diverse regelingen die gelden voor medewerkers van Univé Oost. Zo ondersteunen we collega's in hun vitaliteit en bij hun persoonlijke groei.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified