Menu

Great Place To Work-Certified™

Univé Noord-Nederland

Great Place To Work™ Certified
November 2023 - November 2024
Great Place To Work™ Certified
December 2022 - December 2023

Over deze organisatie

Univé Noord-Nederland is één van de acht regionale Unive’s. Elke dag werken wij aan het voorkomen, beperken en verzekeren van risico's op het gebied van mobiliteit, wonen en gezondheid. Dat doen we met ongeveer 230 medewerkers. Met elkaar werken we aan een veilige, gezonde, professionele en inspirerende werkplek. Omdat we als coöperatie geen winstoogmerk hebben levert dit juist winst op voor onze leden in de vorm van nieuwe producten en diensten die leed voorkomen en beperken.

André Vos, Relatiebeheerder Zakelijk
“Bij Univé ben ik terecht gekomen in een warm bad. Univé is een menselijke organisatie waar echt aandacht voor je is. Wil je groeien? Dan word je alle ruimte gegeven om hier handen en voeten aan te geven. Alles wordt in de mogelijkheid gebracht om zo goed mogelijk te functioneren en ik geloof dat we dit ook overbrengen naar onze klanten. We brengen service, aandacht en zijn nieuwsgierig naar onze klanten. Kortom: Univé is een hele fijne organisatie om te werken!”
Mirna Kijf, Teamleider Commercie
“Ik ben leergierig en heb prikkels nodig. Bij Univé Noord-Nederland krijg ik alle mogelijkheden om door te groeien en mijzelf te ontwikkelen. Ook vind ik het mooi dat we als medewerker de ruimte krijgen om ons in te zetten voor onze eigen regio. Niet alleen kijken naar iemands verzekeringspakket maar oog hebben voor de persoon, betekenisvol zijn.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Univé Noord-Nederland

Bij Univé Noord-Nederland vinden we het belangrijk dat nieuwe collega's zich snel thuis voelen en weten waar Univé voor staat. Er is een inwerkprogramma waar je als nieuwe collega kennismaakt met de organisatie en met collega's van de verschillende afdelingen. Tijdens de introductiebijeenkomst heet het bestuur, jou en andere nieuwe collega’s, welkom en leer je meteen veel over de organisatie.

Ook na je inwerkprogramma is er volop aandacht voor je verdere ontwikkeling. We creëren hierbij een veilige omgeving waar tijd en ruimte is om te leren en te ontwikkelen. Het duurzame inzetbaarheidsprogramma ‘Lang Leve Jij’ biedt je de mogelijkheid om je doorlopend te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Wij geloven namelijk in een leven lang leren en ontwikkelen, Lang Leve Jij!

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified