Menu

Great Place To Work-Certified™

Univé Noord-Holland

Great Place To Work™ Certified
Oktober 2023 - Oktober 2024
Great Place To Work™ Certified
Januari 2022 - Januari 2023
Great Place To Work™ Certified
Oktober 2020 - Oktober 2021

Over deze organisatie

Wat Univé Noord-Holland zo mooi maakt? Dat we meer zijn dan alleen een verzekeraar. We richten ons op het voorkomen van risico’s, het beperken van gevolgen en we verzekeren alleen als het echt nodig is. We doen als coöperatie iets terug voor de samenleving, staan als regionale Univé dicht bij onze leden en streven er iedere dag weer naar zo persoonlijk mogelijk te zijn - voor zowel onze leden áls onze medewerkers.

Monique Smit, Adviseur Particulier
“Waar Univé wat mij betreft in uitblinkt is de wijze waarop er met ons als medewerkers wordt omgegaan. De persoonlijke benadering naar zowel de medewerker als de klant waardoor je je gewaardeerd en gehoord voelt.”
Annelies Goos, Bestuurder
“Bij Univé Noord-Holland willen we persoonlijk zijn naar onze klanten en dat begint bij persoonlijk zijn naar elkaar. We hebben korte lijnen en iedereen is betrokken. Nieuwe collega's voelen zich dan ook direct welkom bij Univé Noord-Holland.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Univé Noord-Holland

Bij Univé kom je terecht in een warm bad, dat is hoe onze collega's het ontvangst beschrijven. Je wordt op je eerste werkdag ontvangen door jouw collega leidinggevende, maakt kennis met al jouw nieuwe collega's en je krijgt een leuke goodiebag met daarin alle spullen die jij nodig hebt om goed van start te gaan. Uiteraard wordt er een mooi inwerkprogramma op maat gemaakt voor jou om jou mee te nemen in het mooie van Univé en alle processen en systemen.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified