Menu

Great Place To Work-Certified™

Univé Dichtbij

Best Mid Large Workplaces™ 2024
Positie 4
Best Workplaces for Women™ 2024 - Medium
Positie 4
Best Large Workplaces™ 2023
Positie 2
Great Place To Work™ Certified
Oktober 2022 - Oktober 2023
Great Place To Work™ Certified
Oktober 2021 - Oktober 2022

Over deze organisatie

Als één van de acht regionale Univé’s brengt Univé Dichtbij de coöperatie dicht bij onze leden. In onze winkels en op bezoek bij onze zakelijke klanten doen we dat letterlijk. Maar ook op andere manieren blijven we dichtbij. Met echt contact, goed advies, een luisterend oor, een helpende hand. Samen voorkomen we zo schade omdat we onze leden graag het leed besparen dat daar vaak mee gepaard gaat. Maar natuurlijk staan we ook voor hen klaar als er toch iets naars gebeurt.

Jaap-Jan Kerkhof, Adviseur Adviesdesk Particulieren
“Bij Univé ben ik terecht gekomen in een warm bad. Univé is een menselijke organisatie waar echt aandacht voor je is. Wil je groeien? Dan word je alle ruimte gegeven om hier handen en voeten aan te geven. Alles wordt in de mogelijkheid gebracht om zo goed mogelijk te functioneren en ik geloof dat we dit ook overbrengen naar onze klanten. We brengen service, aandacht en zijn nieuwsgierig naar onze klanten. Kortom werken bij Univé is een hele fijne organisatie om te werken!”
Harry Frens, Winkelcoördinator
“Zelfs nadat ik nu al ruim 24 jaar bij Univé werkzaam ben, ervaar ik nog steeds dagelijks werkgeluk. Ik heb de afgelopen jaren de mogelijkheid gekregen om verschillende mooie functies te mogen vervullen. In mijn huidige rol als winkelcoördinator van de winkel in Harderwijk ervaar ik samen met ons team een hechte band. Werkgeluk is één van de belangrijkste elementen in mijn werk. Maar hoe creëer je dat? Wees zelf open en eerlijk, dat geeft vertrouwen. En als dat vertrouwen er dan mag zijn, dan gaan andere zaken vanzelf…”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Univé Dichtbij

Wanneer je bij Univé Dichtbij in dienst komt, begin je met een warm welkom op je eigen afdeling of winkel. Daarna start het opleidingsprogramma, waarin je samen met andere nieuwe collega's in ca. 3 weken tijd de Univé organisatie leert kennen. Diverse collega's nemen je mee in het verhaal van Univé. Daarnaast zijn er diverse product- en systeemtrainingen, waarbij je goed begeleid wordt door onze eigen interne opleiders. Na deze opleiding ben je klaar om aan de slag te gaan!

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified