Menu

Great Place To Work-Certified™

UBO

Great Place To Work™ Certified
April 2023 - April 2024

Over deze organisatie

Vastberaden, eerlijk, betrokken en met lef. Dat is UBO, full-service marketing agency dat gelooft in jouw onderscheidend vermogen. In echte verhalen van bedrijven en merken die elke dag de beste versie van zichzelf willen zijn. Altijd bezig om verder te komen, overtuigd dat je achteruitgaat als je stilstaat. Wij helpen bedrijven groeien in omzet en mensen, bouwen succesvolle merken en geven jou een digitale voorsprong. Dat doen we met zo’n 35 specialisten voor een aantal grote, bekende organisaties in Nederland (zoals Casio G-SHOCK, e-office en AB Midden-Nederland).

Gesille Huijgen, Online marketeer
“Naast mijn vaste werkzaamheden ga ik af en toe op pad als reporter om de tofste klanten en collega’s van UBO te interviewen. Als ik niet aan het werk ben bij UBO vind je mij waarschijnlijk in de sportschool of op het terras met een wijntje en lekker eten!”
Merel van Beekum, Programmamanager Build Brands
“Bij UBO ben ik in mijn rol als teamleider verantwoordelijk voor het Build Brands programma. Iedere dag is anders. Alles is mogelijk. We werken hard, leren veel en zorgen voor een goede work-life balance. Naast mijn werk hou ik van sporten, eten, wijn, feesten, varen en op vakantie gaan!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij UBO

Stap 1 - Wij leren je graag kennen
Enthousiast geworden van een van onze vacatures? Stuur ons dan snel jouw motivatie en jouw LinkedIn-profiel.

Stap 2 - Snel contact
Je wil natuurlijk niet te lang in spanning zitten, daarom nemen wij altijd snel contact met je op.

Stap 3 - Jouw ambities
Jouw ambities en wensen zijn het uitgangspunt van een persoonlijk gesprek. Het liefst bij ons op kantoor, maar via Teams kan natuurlijk ook. Zo ontdekken we of er een match is.

Stap 4 - Een positief gevoel
Als we er allebei een positief gevoel bij hebben, volgt er een tweede gesprek. Hierin zoomen we nog wat dieper in op de functie, maar bespreken we bijvoorbeeld ook het salaris.

Stap 5 - Welkom in het team
We zijn er samen uitgekomen en hebben er zin in! Wij regelen het papierwerk en brengen ons team op de hoogte van jouw komst. Welkom in het team!

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified