Menu

Great Place To Work-Certified™

Trustoo

Great Place To Work™ Certified
November 2023 - November 2024

Over deze organisatie

Trustoo matcht lokale bedrijven met nieuwe klanten. Het vinden van een betrouwbaar bedrijf is vaak tijdrovend. Trustoo verzamelt en organiseert relevante informatie over lokale bedrijven. Zo kunnen bezoekers gemakkelijk de top 10 lokale bedrijven vinden en direct contact opnemen.

Romy Grotenhuis, Customer Success Manager
“Ik ga elke dag met zin naar mijn werk. Het is altijd gezellig maar ook het werk inhoudelijk geeft veel voldoening. De band die je opbouwt met de klanten en het uiteindelijke resultaat geeft motivatie.”
Lars Freriks, Mede-oprichter
“Het succes van Trustoo wordt bepaald door de mensen. Ik vind het erg belangrijk dat alle collega’s zich 100% thuis voelen binnen het bedrijf. Daarom investeren wij veel in onze bijzonder mooie cultuur. Je besteedt immers meer tijd met je collega’s dan met je vrienden of familie.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Trustoo

Bij Trustoo staat ons hechte en gedreven team centraal. Onze missie is eenvoudig maar krachtig: lokale bedrijven en klanten met elkaar verbinden, waardoor de zoektocht op internet voor beiden vereenvoudigd wordt. Wil je zien wat ons drijft? We nodigen je graag uit voor een eerste kennismakingsgesprek met verse koffie of thee!

Tijdens je onboarding ontvang je niet alleen een warm welkom met een leuke goodiebag, ook worden er persoonlijke introductiegesprekken met collega's gepland om je snel thuis te laten voelen. Bij Trustoo geen uitgebreide protocollen en micromanagement;neem je verantwoordelijkheid en je krijgt alle vrijheid om jouw doelen te bereiken op jouw manier.

We bieden een aantrekkelijk salaris en diverse voordelen, zoals hybride werkmogelijkheden, 25 vakantiedagen, reiskosten- en thuiswerkvergoeding, twee weken per jaar de mogelijkheid om remote te werken, een opleidingsbudget, een persoonlijk budget via Alleo en een uitstekende pensioenregeling. Binnen deze snelgroeiende scale-up zijn er talloze mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. We leren dagelijks van elkaar en delen kennis en expertise in onze frequente sessies.

Bij Trustoo is er ook veel ruimte voor plezier. We organiseren maandelijks leuke activiteiten zoals borrels, sportieve uitjes, kookworkshops en boottochtjes. Regelmatige etentjes en bij het behalen van onze jaardoelen een buitenlandse company trip staan ook op de agenda.

Kom deel uitmaken van een team dat voor elkaar en voor Trustoo door het vuur gaat. Groei met ons mee en maak het verschil in een boeiende leeromgeving waar vrijheid en verantwoordelijkheid hand in hand gaan.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified