Menu

Great Place To Work-Certified™

Truston

Great Place To Work™ Certified
Great Place To Work™ Certified
Juli 2023 - Juli 2024
Great Place To Work™ Certified
Juli 2022 - Juli 2023

Over deze organisatie

Truston levert generieke ICT beheer diensten en is dé specialist voor alle (beheer-)diensten voor de backoffice applicatie Oracle Health Insurance voor zorgverzekeraars. Als IT dienstverlener streven wij naar het continu leveren van toegevoegde waarde aan uw organisatie.

Nienke Weiland, Functioneel Beheerder
“Truston biedt mij niet alleen uitdagende werkzaamheden en flexibiliteit bij het uitvoeren daarvan, maar ook een gezellige, altijd behulpzame groep collega's!”
David Breekpoot, Algemeen Directeur
“Truston is een onderneming met een familie-cultuur en de collega’s zijn het kapitaal van de onderneming. Wij zijn bijzonder trots op elkaar en op de openheid, respect en verantwoordelijkheid die wij wederzijds ervaren en koesteren. De belangrijke cultuur elementen van Truston zijn lef, vertrouwen en betrokkenheid. En het is deze cultuur die Truston gemaakt heeft tot een Great Place to Work!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Truston

Het onboardingsproces begint feitelijk al bij de sollicitatiegesprekken. Onze insteek tijdens deze, meestal twee, gesprekken is om open en op een persoonlijke ‘no nonsens’ manier, de kandidaat kennis te laten maken met Truston en haar familiaire cultuur. Hier wordt ook besproken wat wij verwachten van de kandidaat en wat de kandidaat inhoudelijk kan verwachten van de functie en van Truston. Wanneer beide partijen met elkaar door willen, dan volgt er een uitgebreid arbeidsvoorwaardelijk gesprek, waarbij alle primaire en secundaire voorwaarden uitgebreid worden toegelicht.

Voor aanvang van het dienstverband ontvangt de medewerker het introductieprogramma. Hierbij zal de medewerker kennis maken met de directie, enkele key-medewerkers en zal hij/zij door de Team Lead geïntroduceerd worden aan het Multi Disciplinaire Team. De bedrijfsmiddelen ontvangt de medewerker uiteraard op de eerste werkdag.

In de eerste periode zal je inhoudelijk begeleid worden door een ervaren medewerker. Ook zal je, afhankelijk van je rol, kennis op gaan doen van de markt van de zorgverzekeringen en specifiek worden opgeleid voor het gebruik van de Oracle Health Insurance Back Office applicatie. Samen met jouw Team Lead wordt ook in de eerste periode bepaald welke opleidingen je eventueel nog zult volgen. Ervaar onze cultuur, onze hybride werkomgeving en maak kennis met onze fijne en betrokken collega’s.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified