Menu

Great Place To Work-Certified™

True People

Great Place To Work™ Certified
Mei 2024 - Mei 2025

Over deze organisatie

Wij zijn een digitale partner voor lange termijn. Wij raken enthousiast van samenwerkingen waar alle betrokken partijen beter van worden en helpen een website of webapplicatie naar een hoger niveau te tillen.

Bart de Bruin, Frontend Developer
“Er is geen traditionele hiërarchie binnen het bedrijf, dat werkt prettig. We zijn ook een hecht team, waardoor er korte lijntjes zijn.”
Richard van der Meel, Algemeen Directeur
“De filosofie bij True People is, wat de naam eigenlijk al verteld.... Alles draait om mensen en plezier. Zet mensen in hun kracht en zorg dat ze met dingen bezig kunnen zijn waar ze blij van worden. Wij geloven dat wanneer we dat goed weten te faciliteren en ondersteunen, het automatisch resulteert in zakelijk succes. Door veel verantwoordelijkheid te geven aan medewerkers creëer je betrokkenheid. Door ze het gevoel te geven dat we er altijd voor ze zijn om te helpen, zorgt voor rust en goede balans....”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij True People

Voor een eerste week bij True People zijn nieuwe collega's al een aantal keer bij ons op kantoor geweest. Het tekenen van een contract wordt gevierd samen met iedereen. En als er een teamuitje gepland staat, worden ook collega's die nog niet begonnen zijn uitgenodigd. Zo heeft iedereen elkaar al een keer ontmoet en een praatje kunnen maken. Dat maakt een eerste week een stuk makkelijker. Collega's staan open voor alle vragen die gesteld kunnen worden en men helpt elkaar op weg.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified