Menu

Great Place To Work-Certified™

Triple i Sourcing Group

Great Place To Work™ Certified
Juli 2023 - Juli 2024

Over deze organisatie

Triple i Sourcing beheert de inkoopportefeuille van meer dan 70 klanten in ruim 60 inkoop categorieën. De industrie waarin we ons bewegen is uitdagend en geen dag is hetzelfde, maar omdat we met een fijne groep professionele collega’s werken kunnen we elkaar goed ondersteunen.

Cindy Boot – Ozkohen, Inkoper/Accountmanager
“Ik ben bij TiSG gestart op de backoffice. Het bedrijf heeft mij de kans gegeven om mezelf te ontwikkelen naar mijn huidige inkooprol. Eigen inzet, initiatief en pro-activiteit wordt hierbij zeer gewaardeerd. Je krijgt van TISG veel vertrouwen en verantwoordelijkheid. Een great place to work!”
Anke Marije Pompstra, Manager Operations/Senior Inkoper
“Het kostbaarste bezit van onze organisatie zijn de mensen. De mix van young professionals en ervaren inkopers is kenmerkend voor TiSG en we hechten veel waarde aan de ontwikkeling & opleiding van alle collega’s. Dit maakt TiSG een prachtig bedrijf om voor te werken!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Triple i Sourcing Group

Wij vinden het belangrijk dat een nieuwe medewerker zich welkom voelt bij onze organisatie. Dat begint met een bos bloemen bij het tekenen van het contract en een kaartje voordat jouw eerste werkdag begint. We zorgen ervoor dat jouw nieuwe werkplek is ingericht, dat er een welkomstpakket ligt en dat het inwerkprogramma gereed is. Op je eerste werkdag krijg je een rondleiding van de officemanager zodat je in ieder geval weet waar je koffie kunt halen. Iedereen is blij dat je er bent en wil graag met je kennismaken, ook de directie! Lunch en fruit hoef je niet mee te nemen, dat verzorgen wij. Zit je hoofd vol na zoveel informatie? Doe dan mee met de dart competitie!

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified