Menu

Great Place To Work-Certified™

TRES

Great Place To Work™ Certified
December 2023 - December 2024
Best Small Workplaces™ 2023
Positie 2
Great Place To Work™ Certified
Januari 2023 - Januari 2024
Great Place To Work™ Certified
December 2021 - December 2022

Over deze organisatie

TRES ontwikkelt en versnelt de digitale business. Ze helpen opdrachtgevers met digitale toepassingen een hoger serviceniveau te bieden: de beste online ervaring voor de klant gekoppeld aan de beste efficiency voor de organisatie. Zij ontwikkelen hiervoor websites en portalen.

Leks ter Schuur, Developer
“Ik heb het gevoel dat ik bijdraag aan het succes van verschillende klanten. Er worden leuke, goede opdrachten binnengehaald waar je met veel plezier aan kunt werken samen met je collega’s. En je ziet ook het resultaat daarvan.”
Marco van der Voorn, Algemeen Directeur
“Om iemand anders gelukkig te maken moet je allereerst zelf gelukkig zijn. Tevreden collega's is voor ons dé belangrijkste basis voor bijvoorbeeld tevreden klanten, groei en winstgevendheid. Het is voor TRES een ideëel doel op zichzelf, wat we willen ‘teruggeven’ aan collega's.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij TRES

Wie TRES een beetje kent, weet dat ze echte teamspelers zijn. Ga je bij TRES aan de slag, dan ga je samenwerken met 45 professionals uit verschillende vakdisciplines, krijg je ruimte om persoonlijk te groeien, ga je 100% klant-focused werken en veel lol maken met je collega’s. Nieuwe collega's die deze manier van werken voor zich zien hebben een streepje voor. Want TRES let meer op wie je bent, en minder op wat je kunt. Natuurlijk, je moet een ambacht in je vingers hebben. Maar ze vinden het nóg belangrijker dat je in een van de teams past.

Om het beste uit jezelf te halen, krijg je het beste van TRES. Je gaat bijvoorbeeld werken met de nieuwste software en innovatieve technieken en er is een ontwikkelbudget om aan je kennis en jezelf te werken. Ook aan de innerlijke mens wordt gedacht. Over eten en drinken hoor je bij TRES nooit iemand klagen, de catering is top. En ze houden wel van een feestje, met als absolute hoogtepunt het jaarlijkse TRESfest!

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified