Menu

Great Place To Work-Certified™

Trek Bikes

Great Place To Work™ Certified
Juni 2022 - Juni 2023
Great Place To Work™ Certified
Juli 2023 - Juli 2024

Over deze organisatie

Trek produceert fietsen, fietsonderdelen en fietsaccessoires. Onze missie: we maken alleen producten waar we zelf gek op zijn, geven onze klanten ongelofelijk veel aandacht en we veranderen de wereld door meer mensen op de fiets te krijgen. Wij geloven dat de fiets een eenvoudige oplossing is voor de meest complexe problemen van de wereld - klimaatverandering, files, de gezondheid van onze mensen en onze planeet. Het is door de fiets dat we onze wereld ten goede zullen veranderen.

 

Rudy Bouwmeester, Outside Sales Manager
“Trek Benelux is een geweldige plek om te werken omdat er oprechte aandacht is voor mensen en de gedeelde passie voor fietsen. Deze passie verbindt en wordt verder aangewakkerd door middel van een uur per week beschikbaar te stellen om te fietsen, tot douches en andere faciliteiten.”
Sjoerd Oldenboom, Ascend Support Technician
“Bij Trek krijg ik de vrijheid om mijn werk in te vullen op een manier die bij mij past. De missie en het doel zijn duidelijk, het pad er naartoe creëer je samen met je team. Trek hecht heel veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en zorgt voor alle randvoorwaarden, Ik voel me echt van toegevoegde waarde en daar haal ik veel voldoening uit!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Trek Bikes

Binnen Trek vinden we een goede onboarding erg belangrijk. Voor de start van jouw nieuwe baan bij Trek stelt je manager een programma op waarin staat beschreven hoe je gedurende de eerste weken kennis maakt met Trek. Denk hierbij aan kennismakingen met collega's, maar ook het leren kennen van onze cultuur, normen en waarden en werkwijzen. We doen er alles aan om jou een vliegende start te geven!

Ons HR-team beantwoordt graag jouw vragen over vacatures of het werken bij Trek. Neem contact met ons op via ons mailadres. 

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified