Menu

Great Place To Work-Certified™

Tredion

Great Place To Work™ Certified
Oktober 2023 - Oktober 2024

Over deze organisatie

Tredion is een innovatieve ICT-partner met passie voor het vak. Samen met onze collega’s gaan wij elke dag voor the Next Level. Wij helpen onze klanten in het mkb écht verder in de complexe ICT-wereld. Daar krijgen wij energie van!

Jan van Wijgerden, Oprichter en algemeen directeur
“De basis van Tredion is sinds de oprichting in 1999 altijd het team geweest. Want gelukkige en groeiende collega’s zijn essentieel voor tevreden klanten. Het investeren in ons team zit dan ook echt in het DNA van Tredion. Dit, samen met onze drive voor innovatie binnen de ICT, zorgt ervoor dat wij jaar na jaar kunnen groeien met een fantastisch team. We zijn er trots op dat we na alle gezamenlijke inspanningen de Great Place to Work-certificering hebben ontvangen met een score van 9/10!”
Lisa van Rijn-Knegten, Microsoft 365 Adoptie Specialist
“Vanaf het begin dat ik bij Tredion kwam werken, dacht ik, zo kan het dus ook! Teamgeest en plezier zijn onderdeel van de kernwaarden van Tredion en dat is ook echt te merken. We hebben lol, maar werken ook hard. Niet alleen voor onze klanten, maar ook voor elkaar. Dat wordt enorm gewaardeerd en die waardering voelen we in kleine en in grote dingen. Kortom, een hele fijne werkgever en collega's!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Tredion

Gedreven, innovatief, plezier en teamgeest;zo herken je een echte Tredionner. Vanaf het moment dat je bij ons binnenstapt, staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Samen met je collega’s ga je aan de slag met uitdagende cases waarbij je gebruikmaakt van de nieuwste technologieën. Dit doe je voor een gevarieerde klantengroep. En altijd met plezier, want dat is volgens ons net zo belangrijk om goede prestaties neer te kunnen zetten.

En buiten werk? We houden wel van een feestje, met als hoogtepunt ons jaarlijkse weekend weg! Ook vinden we het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. Daarom sponsoren we lokale sportteams, initiatieven en goede doelen die dichtbij onze collega’s staan.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified