Menu

Great Place To Work-Certified™

Tradedoubler

Great Place To Work™ Certified
Maart 2023 - Maart 2024

Over deze organisatie

Tradedoubler is een toonaangevend netwerk- en technologieplatform voor performance marketing en een snelgroeiend segment van online adverteren. We werken met meer dan 3.000 klanten en 180.000 partnerwebsites in meer dan 80 landen en hebben ongeveer 300 mensen in dienst in 15 kantoren in heel Europa. Voor onze klanten, laten we het bedrijf groeien met performance marketing- en technologieoplossingen die worden aangedreven door een uniek netwerk van connections. We combineren 23 jaar innovatie en expertise op het gebied van digitale marketing, wereldwijde aanwezigheid, een toonaangevend technologieplatform en op maat gemaakte performance oplossingen voor de behoeften van onze klant.

Saskia de Prez, Client Development Manager
“Bij Tradedoubler hebben we een "niet lullen maar poetsen" mentaliteit. We werken hard en daar staan leuke dingen tegenover, waardoor alle neuzen dezelfde kant op staan. Om optimaal te presteren wordt er naar ons geluisterd van top management tot lokaal management en is de mogelijkheid er altijd om processen of systemen te verbeteren. Dit maakt Tradedoubler een Great Place to Work!”
Stefanie Severien, Regional Director Benelux
“YES, we zijn een gecertificeerd Great Place To Work. Om de beste resultaten voor onze klanten te behalen is het erg belangrijk dat iedereen hier met plezier aan werkt en zichzelf kan zijn. We hechten veel waarde aan vertrouwen, flexibiliteit en vrijheid - waardoor we een enorm hecht team zijn. Een team dat bereid is hard te werken, voor de beste resultaten gaat, zowel kleine als grote successen viert, blijft leren en ontwikkelen én veel plezier heeft!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified