Menu

Great Place To Work-Certified™

Topgiving

Great Place To Work™ Certified
April 2023 - April 2024
Great Place To Work™ Certified
April 2022 - April 2023
Great Place To Work™ Certified
April 2021 - April 2022

Over deze organisatie

Topgiving B.V. is een business-to-business e-commercebedrijf in promotieartikelen en relatiegeschenken. We zijn actief op de Nederlandse, Belgische en Duitse markt. Sinds 1999 groeit ons bedrijf met een groep enthousiaste jonge collega's. Het bedrijf kenmerkt zich door de platte organisatiestructuur en een hands-on mentaliteit, waarbij enthousiasme en creativiteit belangrijke pijlers zijn.

Roel Tholen, Mede-eigenaar
“Onze mensen maken Topgiving B.V. tot een Great Place to Work. Samen het maximale resultaat uit iedere dag halen met een glimlach op het gezicht. Daar doen wij het voor! Wij zijn dan ook bijzonder trots dat we voor het tweede jaar op rij een Great Place to Work zijn.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Topgiving

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified