Menu

Great Place To Work-Certified™

Tools4ever

Great Place To Work™ Certified
November 2023 - November 2024
Great Place To Work™ Certified
November 2022 - November 2023

Over deze organisatie

Tools4ever is een Nederlands softwarebedrijf. We ontwikkelen innovatieve en gestandaardiseerde Identity Governance & Administration (IGA) software. Hierbij hebben wij onszelf toegelegd op het ontwikkelen en leveren van IGA-oplossingen die eenvoudig te implementeren en beheren zijn.

Robbert Brussaard, Software Developer
“Tools4ever creëert een een optimale werkomgeving zonder nodeloze obstakels, waarin we productief kunnen werken en de klant optimaal kunnen ondersteunen.”
George Bakker, Operationeel Directeur
“Voor Tools4ever zijn onze mensen ontzettend belangrijk, wij geloven dat zij de kracht en het succes zijn van onze organisatie. Met de volgende vier kernwaarden weerspiegelen wij onze cultuur: gedreven, doen, vrijheid en sportiviteit.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Tools4ever

Bij Tools4ever zijn onze mensen ontzettend belangrijk, wij geloven dat zij de kracht en het succes zijn van onze organisatie! De volgende vier kernwaarden weerspiegelen onze cultuur. 

Gedrevenheid. Gedrevenheid is de basis van het succes waar we nu staan. Al 20 jaar bieden we onze klanten de beste Identity & Access Management oplossingen en kunnen we ons met trots marktleider noemen! We werken daarbij met de nieuwste technologieën zoals: Angular 7, MS C# .Net7.0, Azure, Jira, Confluence, Agile, SCRUM en Continuous delivery.

Doen. Een “doen-mentaliteit” dat is ons geheim om een voorsprong te hebben. We houden niet van ellenlange vergaderingen. Gewoon gaan! De lijnen zijn kort, waardoor besluiten snel genomen kunnen worden. Daarnaast doen we wat we zeggen en zeggen we wat we doen. We komen onze beloftes na en zijn ook eerlijk over onze tekortkomingen.

Vrijheid. Vrijheid krijg je bij ons om jezelf te blijven ontwikkelen. We staan open voor creativiteit en initiatiefnemers. Jaarlijks investeren we € 8.000, - aan opleidingsbudget per medewerker, want we vinden het belangrijk dat je kan groeien en op de juiste plek zit. We hanteren flexibele werktijden, je kunt beginnen tussen 07:00 – 10:00 uur. Parttime werken? Die mogelijkheid is er ook!

Sportiviteit. Een gezonde en sportieve levensstijl zit in ons DNA en stimuleren we actief. Naast de dagelijkse lunch op kantoor kan er wekelijks onder andere worden deelgenomen aan de bootcamp, squashen, fietsen en/of zwemmen. In de zomer wordt er gewakeboard, in de winter gaan we met wintersport en we betalen elke maand je sportabonnement!

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified