Menu

Great Place To Work-Certified™

The Onemeeting Company

Best Large Workplaces™ 2020
Positie 6
Great Place To Work™ Certified
Januari 2020 - Januari 2021

Over deze organisatie

The Onemeeting Company is een Next Generation Meeting Management bedrijf en biedt bedrijven een totaaloplossing voor alle hun zakelijke bijeenkomsten en overnachtingen. Het is onze ambitie om het aardigste bedrijf van Nederland te worden, zijn en blijven. Voor gasten, klanten, leveranciers en niet in de laatste plaats voor onze medewerkers. In deze digitale samenleving geloven we dat persoonlijke ontmoetingen altijd zullen blijven en dat hartverwarmende service het verschil maakt. Deze servicemissie vraagt om een HR & Cultuur beleid dat gericht is op het vinden, binden en ontwikkelen van empathische, intrinsiek gemotiveerde medewerkers die blij worden van andere mensen blij maken.

Rogier Adelaar, E-commerce Manager
“Onemeeting.com is voor mij een geweldige plek om te mogen werken! In de afgelopen 6 jaar ben ik binnen Onemeeting.com doorgegroeid van een ietwat verlegen stagiair tot zelfverzekerde E-commerce manager. Ik ben er van overtuigd dat dit niet mogelijk was geweest zonder de warme en inspirerende werkomgeving waar ik continu ben gestimuleerd om mijzelf te blijven ontwikkelen en nieuwe dingen kon proberen. Naast het harde werken is er binnen Onemeeting.com enorm veel ruimte voor humor en gezelligheid. Dit zorgt ervoor dat ik de perfecte balans ervaar tussen werk en plezier.”
Elleke Groot, Directeur & Gastgever
“De puzzel naar de juiste persoon op de juiste plek is een hoge prioriteit binnen The Onemeeting Company om zo voor optimaal werkgeluk te zorgen. Een thuisgevoel creëer je niet, maar ontstaat door de mensen in jouw omgeving. En dat is precies waarom ik volledig mezelf kan zijn op mijn werk.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij The Onemeeting Company

Nieuwe collega’s ontvangen hun arbeidsovereenkomst in een feestelijke envelop met strik en hartjesconfetti, omdat we het een feestje vinden dat zij voor ons hebben gekozen. We nodigen de medewerkers vervolgens uit voor het Teken Moment om de arbeidsovereenkomst te komen tekenen onder het genot van een hapje en drankje, waarbij we ook meteen de Reiskoffer overhandigen, met allerlei nuttige informatie. Ook vragen we de collega een Vertel Eens formulier in te vullen, met diverse leuke, persoonlijke weetjes, die we als onderdeel van het Witte Rook Moment delen binnen de organisatie om de nieuwe collega voor te stellen.

Voorafgaand aan de eerste werkdag ontvangt de nieuwe medewerker een Buddy kaart op zijn thuisadres, waarin zijn Buddy zich voorstelt en laat weten hoe laat en waar hij de nieuwe collega ontvangt op zijn eerste werkdag. Op de eerste werkdag staat er een persoonlijke attentie klaar. Na een uitgebreide rondleiding, waarbij ook een kijkje wordt genomen bij de Vertel Eens Muur en de collega een beeld krijgt van het complete team, vangt de Inwerk Periode aan. Tijdens de eerste maand vindt voor alle nieuwe medewerkers het Welkomstevent plaats. De Kindest Together Cultuurraad dompelt tijdens dit event nieuwe medewerkers onder in de visie, missie, strategie en cultuur van ons bedrijf. De eerste maand wordt afgesloten met het Jij Blij, Wij Blij Moment, het einde proeftijd gesprek waarin we vooral benieuwd zijn naar de medewerker zijn bevindingen. Voelt hij zich als een vis in het water?

 

Is jouw organisatie een great place to work?

De stem van de medewerker vormt de basis van onze certificering en de Best Workplaces.

Ontdek de criteria, wat als je het niet haalt en de voordelen van meedoen. 

2_Afbeelding_Quiz