Menu

Great Place To Work-Certified™

The Onemeeting Company

Best Workplaces for Women™ 2024 - Small
Positie 7
Great Place To Work™ Certified
Februari 2024 - Februari 2025
Great Place To Work™ Certified
Maart 2023 - Maart 2024
Great Place To Work™ Certified
Maart 2022 - Maart 2023
Best Large Workplaces™ 2020
Positie 6
Great Place To Work™ Certified
Januari 2020 - Januari 2021

Over deze organisatie

Onze purpose is om mensen samen te brengen. Daarom zijn we Meeting Expert en dat al veertig jaar. De organisatie van een bijeenkomst is complex en tijdrovend. De exploitatie van een bijeenkomstenlocatie is dat zeker. Wij, de mensen van The Onemeeting Company, helpen bedrijven en organisaties met twee impactvolle oplossingen: Onemeeting.com hét Meeting Room Booking Platform: dé innovatieve en duurzame intermediair in de meetingbranche waar opdrachtgevers al hun boekingen voor bijeenkomstenlocaties onderbrengen in één duurzaam ‘Meeting Contract’.

Tim Verbeek, Lead Digital Sales
“Confetti en ballonnen, een kaartje met een welgemeend compliment, bij Onemeeting gaat geen mijlpaal – klein of groot, zakelijk of persoonlijk – ongevierd voorbij. Als nieuwe medewerker werd ik al voor mijn eerste werkdag aan het hele bedrijf gepresenteerd, niet met een klein, nietszeggend bericht op intranet, maar met een oprecht verhaal over mij als persoon: ik voelde mij direct gezien en gehoord, wat een welkom! Wat Onemeeting echter in mijn ogen uniek maakt, is dat het niet alleen bij dit soort attente gebaren blijft, maar dat er door iedereen op dagelijkse basis tijd wordt gemaakt om elkaar te (blijven) leren kennen.”
Saviëlle Roemeling, Head of Operations & Sustainability
“Sinds ik bij deze organisatie werk (2007) heb ik altijd het familiegevoel ervaren. Het gevoel dat we het met elkaar doen en voor elkaar klaar staan, ook als het niet altijd vanzelf gaat. Het gevoel dat je jezelf mag en kan zijn ondanks dat we allemaal anders zijn. Het gevoel dat je de ruimte krijgt om te leren, te groeien en fouten mag maken. En dat we respectvol met elkaar omgaan, ongeacht verschil in normen en waarden. Warme bedrijfscultuur is voor mij de reden dat ik met plezier naar mijn werk ga en ik ben ervan overtuigd dat het de basis is van ons succes. Die warme bedrijfscultuur komt niet vanzelf en wordt niet van ‘hogerop’ opgelegd, dat realiseren we iedere dag weer met elkaar! En dat maakt onze organisatie wat mij betreft met recht een great place to work!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij The Onemeeting Company

Nieuwe collega’s ontvangen hun arbeidsovereenkomst in een feestelijke envelop met strik en confetti, omdat we het een feestje vinden dat zij voor ons hebben gekozen. We nodigen de medewerkers vervolgens uit voor het Teken Moment om de arbeidsovereenkomst te komen tekenen onder het genot van een hapje en drankje, waarbij we ook meteen de Reistas overhandigen, met allerlei nuttige informatie. Ook vragen we de collega een Vertel Eens formulier in te vullen, met diverse leuke, persoonlijke weetjes, die we als onderdeel van het Witte Rook Moment delen binnen de organisatie om de nieuwe collega voor te stellen. Voorafgaand aan de eerste werkdag ontvangt de nieuwe medewerker een Buddy kaart op zijn thuisadres, waarin zijn Buddy zich voorstelt en laat weten hoe laat en waar hij de nieuwe collega ontvangt op zijn eerste werkdag. Op de eerste werkdag begint met een uitgebreide rondleiding, zodat de collega een beeld krijgt van het complete team, daarna vangt de Inwerk Periode aan. De eerste maand wordt afgesloten met het Jij Blij, Wij Blij Moment, het einde proeftijd gesprek waarin we vooral benieuwd zijn naar de medewerker zijn bevindingen. Voelt hij zich als een vis in het water?

Dit is zomaar een greep uit onze rituelen waarmee we invulling geven aan de medewerker journey binnen ons cultuurprogramma. Met ons cultuurprogramma ‘One of a Kindest’ werken we iedere dag aan een warme bedrijfscultuur. Warmte komt wat ons betreft nooit vanzelf. Dat vraagt om zachte vaardigheden die we met elkaar steeds verder ontwikkelen. In deze digitale samenleving is dat steeds belangrijker. Als alles digitaal wordt, zal ‘mensentaal’ de échte verbinding maken. We noemen het ook wel hardt werken met een d én een t.

“Het opnieuw behalen van deze erkenning maakt ons trots en dankbaar. Na de uitdagende jaren, waarin lastig was om persoonlijk met elkaar in verbinding te blijven, hebben we het afgelopen jaar weer volop geïnvesteerd in de onderlinge verbinding; de maandelijkse OneMeet & Lunches, het vieren van speciale gelegenheden en het hartelijk verwelkomen van nieuwe collega’s zijn hier slechts een paar voorbeelden van. Warme, (h)echte verbindingen ontstaan bij uitstek door fysiek bij elkaar te zijn. Onze medewerkers onderstrepen en ervaren dit; zij beoordelen kameraadschap met maar liefst 96%. Alle medewerkers die bij ons komen werken voelen zich zeer welkom (100%) en maar liefst 97% vindt The Onemeeting Company een leuke en veilige plek om te werken; een mooie bevestiging dat onze medewerkers zich veilig en thuis bij ons voelen", aldus Anita Cornet, Manager HR & Cultuur.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified