Menu

Great Place To Work-Certified™

The Impact Group

Great Place To Work™ Certified
November 2023 - November 2024

Over deze organisatie

The Impact Group is een full service IT recruitment- en projectenbureau. Met onze persoonlijke benadering verbinden we vraag en aanbod optimaal. Wij houden ons bezig met Werving & Selectie, Deta-vast en Executive Search;Interim, Detachering en Projecten. “Creating impact on careers, for specialists by specialists” is wat we doen en waar we voor staan.

Fleur Tuls, Business Development Consultant
“Ondertussen ruim 3 jaar werkzaam bij The Impact Group en nog steeds ontzettend naar mijn zin. Er zijn veel doorgroeimogelijkheden (zowel recruitment, management als sales) en alle hulpmiddelen die nodig zijn om stappen te maken, worden geboden. Daarnaast is er veel ruimte om je eigen stijl van werken toe te passen.”
Jamie Hoare, Managing Director
“Werken bij The Impact Group draait om energie en vertrouwen. De energie die je van elkaar krijgt vertaalt zich in de energie die je in je werk stopt. Hiernaast krijgt men het vertrouwen om dingen op zijn/haar manier te doen, whenever/wherever. En het leven is al serieus genoeg, laugh a little and let’s make IMPACT!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij The Impact Group

Voordat je bij ons komt werken, heb je al twee gesprekken gehad met meerdere medewerkers van het bedrijf en heb je ook al een rondleiding door het kantoor gekregen. Hierdoor heb je al een goed beeld van je aanstaande collega’s en je nieuwe werkplek. Na het ondertekenen van jouw contract, doen we gelijk een borrel met al jouw nieuwe collega’s, zodat je iedereen vast een beetje hebt leren kennen. Na al deze eerste contact momenten kan dan jouw eerste werkweek echt beginnen. Jouw eerste dag staat vooral in het teken van opstarten en alles installeren.

Verder wordt er een foto van je gemaakt, zodat je gelijk op de “over ons’ pagina van onze website komt te staan, want je hoort er natuurlijk gelijk bij! Deze foto kan je dan ook gebruiken op jouw LinkedIn profiel. Op de eerste dag krijg je ook een introductie over The Impact Group. Op de andere dagen krijg je trainingen van jouw manager om gelijk goed van start te gaan. Deze trainingen kunnen algemene trainingen zijn, maar kunnen ook op maat gemaakt trainingen zijn die op jouw behoeften aansluiten.

Verder wordt er met elke collega een kennismakingsgesprek ingepland, zodat je iedereen gelijk goed leert kennen. Doe dit gesprek gezellig aan de bar in ons souterrain of maak een wandeling over de Maliebaan of in het Wilhelminapark. Voor je het weet is het al weer vrijdag en dan zit jouw eerste week er al op! Op de vrijdag bestellen wij altijd heerlijke broodjes bij Broodje Ben en de dag sluiten we af met een gezellige vrijdagmiddagborrel bij ons aan de bar.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified