Menu

Great Place To Work-Certified™

TCC smart IT solutions

Great Place To Work™ Certified
November 2023 - November 2024
Great Place To Work™ Certified
November 2022 - November 2023

Over deze organisatie

Wij zijn een full-service ICT-dienstverlener die zich focust op het leveren van Managed Services. Ons doel is de klant op weg helpen naar de digitale relevantie. Met een team van zo’n 60 IT-professionals zijn wij een betrouwbare partner voor veel verschillende typen bedrijven.

Mickey Dehue, Technical Teamlead Support
“Met het team zijn we elke dag bezig om de beste dienstverlening aan onze klanten te kunnen bieden. Dat lukt alleen als we goed samenwerken. Het kameraadschap tussen collega's zorgt voor een fijne werksfeer en dat maakt TCC een Great Place to Work.”
Remy Maes, CFO
“Bij TCC staat het teamgevoel hoog in het vaandel. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we de juiste resultaten behalen voor onze klanten. We besteden daarom veel aandacht aan het welzijn van onze medewerkers en bieden een luisterend oor aan iedereen.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij TCC smart IT solutions

Starten bij TCC betekent allereerst een warm en feestelijke ontvangst. Met versieringen, leuke goodies én een frietkraam voor alle collega’s! Uiteindelijk vieren we samen dat jij ons team komt versterken.  

Op jouw eerste werkdag delen we alle bruikbare informatie die jij nodig hebt om goed te kunnen starten. Denk aan een introductie in onze diensten en klanten, maar ook praktische informatie. Het inwerken van de nieuwe medewerker wordt gedaan door een aangewezen buddy. Gedurende de eerste maand (maar zeker ook de periode hierna) zal deze buddy ervoor zorgen dat jij als nieuwe medewerker vakinhoudelijk wordt ingewerkt. Tevens is de buddy het aanspreekpunt als het gaat om vragen vanuit jouw kant.

Voor ons als TCC is het belangrijk dat nieuwe medewerkers zich snel vertrouwd voelen en alle informatie krijgen die ze nodig hebben. Zo maken ze snel deel uit van het team en weten wat ze kunnen verwachten.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified