Menu

Great Place To Work-Certified™

Tentoo

Great Place To Work™ Certified
Mei 2023 - Mei 2024

Over deze organisatie

Ondernemers willen ondernemen. Ze willen kansen pakken! Bij Tentoo snappen we dat als geen ander. Bij Tentoo nemen we de administratie uit handen, maken flexibel werken mogelijk en beperken de risico’s voor onze klanten. We zorgen ervoor dat onze klanten optimaal kunnen ondernemen. Wat ze ook beweegt, wij bewegen met ze mee.

Dave van Stenis, Salesmanager
“Tentoo is een geweldige werkgever! Plezier staat hoog in het vaandel en samen met een hechte vriendengroep werken we aan onze doelen. Daarnaast investeert Tentoo in mijn persoonlijke groei, zodat ik mij als een ware professional kan ontwikkelen. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook zeker ruimte voor een grapje.”
Daniëlle Lambo, Directeur
“Tentoo: Een team van hardwerkende, enthousiaste en klantgerichte medewerkers die passie hebben voor ons vak. De manier waarop we samenwerken, resultaten boeken, successen vieren, onszelf ontwikkelen en plezier hebben met elkaar, maakt me trots.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Tentoo

Enthousiasme en levendigheid, daar gaat het bij ons om. Het gevoel dat we je geven als je met ons voor het eerst kennismaakt en later ook bij ons solliciteert, is hetzelfde gevoel dat we je geven als je bij ons je eerste werkdag hebt. Wij noemen die eerste dag B-Day; een dag vol levendigheid.

Wij organiseren B-day speciaal voor alle nieuwe collega’s van alle kantoren en alle merken. Je bent niet de enige die vandaag is begonnen, want iedere kwartaal starten bij ons vijf à tien nieuwe collega’s. B-day is een geheel verzorgde eerste werkdag waarin we verschillende workshops, trainingen en kennissessies aanbieden aan alle nieuwe collega’s. Het hoofddoel van B-Day is kennismaken met elkaar en met de organisatie. We willen je vertellen waar we voor staan en wat ons hogere doel is, namelijk: het succes van onze klanten vergroten.

Vanaf dag twee volgt een meer uitgebreid inwerkprogramma. Allereerst maak je kennis met de collega’s uit je team (als je dat niet al had gedaan). Je wordt warm ontvangen, want we zijn blij dat je er bent. Er is een emailadres voor je aangemaakt en je werkplek is geïnstalleerd. Ook gaan we samen lunchen. Uiteraard praten we tijdens de lunch niet alleen over het werk, je nieuwe collega’s willen je graag leren kennen! Afhankelijk van de afdeling waar je start, staan er passende trainingen voor je klaar. We verzorgen interne, maar ook externe trainingen en je wordt gekoppeld aan een buddy die je wegwijs maakt.

Het duurt niet lang voordat je volwaardig meedraait. Wees niet bang om fouten te maken, want fouten maken mag.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified