Menu

Great Place To Work-Certified™

Taxonic

Great Place To Work™ Certified
Maart 2024 - Maart 2025

Over deze organisatie

Taxonic is een onafhankelijke ICT-consultancy organisatie, met een scherpe focus. Binnen de twee gekozen focusgebieden Pega (Dynamic Case Management) en Linked Data realiseert Taxonic duurzame digitale business transformatie voor haar opdrachtgevers.

Domien Bolmers, Team Manager
“Samen werken aan veranderingen, oplossingen en verbeteringen en er voor zorgen dat de juiste dienstverlening zo effectief mogelijk wordt geleverd geven mij veel voldoening.”
Richard Dijkstra, Linked Data Consultant
“Bij Taxonic is volop uitdaging te vinden in een verscheidenheid aan innovatieve projecten. Daarbij gaan professionaliteit en een ontspannen werksfeer hand in hand.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified