Menu

Great Place To Work-Certified™

TalentCare

Great Place To Work™ Certified
Juli 2022 - Juli 2023
Best Workplaces™ Europe 2021 - Medium
Positie 19
Best Medium Workplaces™ 2021
Positie 1
Great Place To Work™ Certified
Oktober 2020 - Oktober 2021

Over deze organisatie

Wij zijn een zorginstelling met zorgverleners verspreid door heel Nederland. Onze zorgprofessionals zijn talentvolle artsen en verpleegkundigen met de ambitie om het zorgsysteem te verbeteren. Zij behandelen en verplegen patiënten in de eerste en tweede lijn en volgen tegelijkertijd via onze WeCareAcademy een Persoonlijk Leiderschap Programma.

Evi van Zanten, Happiness Manager
“Wij willen de beste werkgever in de zorg zijn! Een gewaagde uitspraak? Wij denken van niet. Want als jij de hele dag voor anderen zorgt, wie zorgt er dan voor jou? Als Happiness Manager ben ik verantwoordelijk voor het werkgeluk van al onze collega’s. Feedback vanuit de organisatie speelt daarbij een belangrijke rol. De Trust Index helpt ons om inzicht te krijgen in zaken die al goed gaan en waar we ons nog in kunnen verbeteren. Het geeft ons concrete handvatten om nog beter voor onze mensen te zorgen. Zó blijven we onszelf ontwikkelen als werkgever!”
Stefan Ottenbros, Oprichter en Directeur
“De zorg, en daarmee ook de zorgverleners, staan onder hele grote druk. Om plezier in je vak te houden geloof ik in de kracht van persoonlijk leiderschap. Dat betekent voor mij dat je je volledige verantwoordelijkheid neemt voor jouw eigen ontwikkeling. Zodat je werk doet dat écht bij jou past en je energie oplevert. Ik doe dit met een gezonde dosis zelfreflectie, ondernemerschap, lol en authenticiteit. Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen in de zorg met deze ontwikkel-mindset te inspireren. Want betere zorg begint echt bij jezelf!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij TalentCare

 

Is jouw organisatie een great place to work?

Beantwoord 10 vragen en ontdek binnen 2 minuten direct waar jouw organisatie staat en krijg handige tips.

CTA_Certified