Menu

Great Place To Work-Certified™

TalentCare

Great Place To Work™ Certified
Juli 2023 - Juli 2024
Great Place To Work™ Certified
Juli 2022 - Juli 2023
Best Workplaces™ Europe 2021 - Medium
Positie 19
Best Medium Workplaces™ 2021
Positie 1
Great Place To Work™ Certified
Oktober 2020 - Oktober 2021

Over deze organisatie

Terwijl de druk op zorgverleners steeds verder toeneemt, creëren wij zin in de zorg. Wij ontwikkelen en ondersteunen zorgverleners en zorgorganisaties, zodat ze sterk in hun werk staan en met plezier werken aan zorg die zingevend en zinvol is. Wij zijn ervan overtuigd dat zin de basis vormt voor succes en duurzame inzetbaarheid. Daarom staat bij ons de ontwikkeling van zorgverleners, via onze eigen Academy, centraal!

Evi van Zanten, Happiness Manager
“Wij willen de beste werkgever in de zorg zijn! Een gewaagde uitspraak? Wij denken van niet. Want als jij de hele dag voor anderen zorgt, wie zorgt er dan voor jou? Als Happiness Manager ben ik verantwoordelijk voor het werkgeluk van al onze collega’s. Feedback vanuit de organisatie speelt daarbij een belangrijke rol. De Trust Index helpt ons om inzicht te krijgen in zaken die al goed gaan en waar we ons nog in kunnen verbeteren. Het geeft ons concrete handvatten om nog beter voor onze mensen te zorgen. Zó blijven we onszelf ontwikkelen als werkgever!”
Stefan Ottenbros, Oprichter en Directeur
“De zin in de zorg is helaas niet altijd zo als we zouden willen. Zorgverleners staan onder grote druk en ervaren niet altijd de gewenste bezieling meer. Ik vind het fantastisch om met ons team hier nu al ruim 7 jaar aan bij te mogen dragen. Ik stimuleer mensen graag in het nemen van de volledige verantwoordelijkheid voor hun eigen ontwikkeling. Zodat werk energie oplevert. Ik doe dit met een gezonde dosis zelfreflectie, ondernemerschap, lol en authenticiteit. Mijn missie is om zo veel mogelijk mensen in de zorg met deze ontwikkel-mindset te inspireren. Want betere zorg begint echt bij jezelf!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij TalentCare

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified