Menu

Great Place To Work-Certified™

Talen Vastgoedonderhoud

Great Place To Work™ Certified
November 2023 - November 2024

Over deze organisatie

Mooi, veilig en betaalbaar wonen: daar zorgen wij voor! Wij renoveren en verduurzamen sociale huurwoningen. Hiermee leveren we een belangrijke maatschappelijke bijdrage: we vergroten de leefbaarheid in wijken én houden wonen betaalbaar voor mensen met beperkte financiële mogelijkheden. Dat doen we al bijna 100 jaar met bevlogen medewerkers.

Emiel Talen & Mark van der Graaf, Directie
“Talen is door onze collega's al 3x uitgeroepen tot Beste Werkgever in de bouw & infra en nu zelfs tot Great Place To Work! We zijn een echt familiebedrijf, onze mensen staan op 1. Ze krijgen autonomie én kansen om ambities te realiseren. Wij zijn heel blij met de hoge score op ”Trots”, “Verbondenheid” en “Plezier op het werk”!”
Kevin Mepschen, Calculator/Werkvoorbereider
“Ik krijg niet alleen vastigheid, maar ook volop kansen om me verder te ontwikkelen. Bij Talen heb ik mijn hbo-opleiding Bouwkunde kunnen afronden. Naast mijn rol als calculator/werkvoorbereider ben ik tijdens bedrijvendagen ambassadeur van dit fijne familiebedrijf én ik geef gastlessen op hbo en mbo.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Talen Vastgoedonderhoud

Bij Talen geven we nieuwe collega's een warm welkom. Op dag één ontvangen we je met open armen: jouw werkplek is gereed - alles ligt voor je klaar - en je ontvangt een welkomstpakket. Collega’s zijn blij met je komst en maken tijd vrij om je te helpen en vragen te beantwoorden. Daarnaast ligt er een inwerkprogramma klaar en maak je kennis met je directe collega’s: de kennismakingsgesprekken zijn al voor je ingepland.

Om de organisatie beter te leren kennen, organiseren we een introductieochtend op het hoofdkantoor in Apeldoorn waar jij met andere nieuwe collega’s Talen nog beter leert kennen. Diverse onderwerpen komen aan bod, van marketing, huisstijl tot ICT. Emiel Talen en Mark van der Graaf (onze twee directeuren) vertellen over de historie van Talen, de Talen-missie en onze 7 bouwstenen. Je kunt ze al jouw vragen stellen. Die dag krijg je ook een rondleiding op het hoofdkantoor.

In de eerste periode ga je je functie ontdekken. We schrijven je in voor een aantal opleidingen via onze eigen Talen Academie. Binnen onze organisatie streven we naar ‘Iedere Dag Beter’. Elke nieuwe collega krijgt hiervoor een lean training.

We horen graag hoe jij het als nieuwe collega bij Talen vindt. Na 2-3 maanden nodigen we je uit voor een gesprek met een collega van de afdeling personeel & organisatie. Dan horen we graag wat je fijn/minder fijn vond en wat je is opgevallen. Op basis van de uitkomsten blijven wij onze introductie voor nieuwe collega’s vernieuwen en aanpassen. Zo blijven wij verbeteren!

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified